DAČIĆ PRIZNAO KAKAV JE ODNOS SPS PREMA TITU: Ovo se nekima NEĆE SVIDETI, a neki će biti ODUŠEVLJENI
Ivica Dačić u Čačku, Foto: Dačić u Čačku

GOST U ČAČKU

DAČIĆ PRIZNAO KAKAV JE ODNOS SPS PREMA TITU: Ovo se nekima NEĆE SVIDETI, a neki će biti ODUŠEVLJENI

On je istakao da nema vremena da se bavi kampanjom zbog državnog posla koji obavlja, ali ono što je glavni prioritet svakako jeste osluškivanje volje naroda, jer Socijalistička partije Srbije je tu da radi u interesu svojih građana

Objavljeno:

Čačak – Nakon što je izbeglim licima u Sevojnu dodelio ključeve za 30 stanova, Ivica Dačić prošao je kroz Čačak i sa svojim saradnicima posetio ugostiteljski objekat u centru grada, u koji je svojevremeno u retkim posetama gradu na Moravi svraćao i Josip Broz Tito. Tom prilikom Dačić je prokomentarisao navode, da se u izbornoj kampanji često poziva na predsednika SFRJ.

foto: Dačić u Čačku

„Može se čuti da smo bivši komunisti, da smo crveni, ali to i jeste tačno jer mi smo partija koja je iz komunističke prešla u socijalističku. Mi ne prisvajamo ništa što je tuđe, ponosni smo na svog predsednika Josipa Broza Tita. Ali, i on i Milošević sada se nalaze u našoj prošlosti, mi idemo novim putem. Ono što je dobro smo zadržali, poput besplatnog školstva i besplatnog zdravstva jer se pokazalo kao izuzetno efikasno“, izjavio je za RINU, Ivica Dačić.

foto: Dačić u Čačku

On je istakao da nema vremena da se bavi kampanjom zbog državnog posla koji obavlja, ali ono što je glavni prioritet svakako jeste osluškivanje volje naroda, jer Socijalistička partije Srbije je tu da radi u interesu svojih građana.

„Naš cilj je da u koaliciji sa Draganom Markovićem Palmom ostvarimo što bolji rezultat, bolji nego na prethodnim izborima. Veoma je važno da se naša partija približi narodu, shvati njihove probleme, da ne robuje pričama iz prošlosti. Potrebno je da naše rukovodstvo čine mladi, časni i pošteni ljudi“, naglasio je Dačić u Čačku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.