ENGLESKI MEDIJI BRUJE: Karađorđevići donirali bolnicama u Srbiji preko 500.000 evra
Engleski mediji podsećaju da je Princeza Katarina preko 27 godina tu, kada je u pitanju humanitarna pomoć za zdravstvene radnike u Srbiji, Foto: Zorana Jevtić

BAVE SE HUMANITARNIM RADOM

ENGLESKI MEDIJI BRUJE: Karađorđevići donirali bolnicama u Srbiji preko 500.000 evra

Mediji u Velikoj Britaniji kao udarnu vest prenose da je Fondacija Princeze Katarine u ovim teškim vremenima donirala srpskim bolnicama opremu vrednu preko pola miliona evra

Objavljeno:

Humanitarni rad Karađorđevića i pomoć srpskim bolnicama u vreme borbe protiv Korona virusa u visini od preko 500.000 evra glavna je vest u britanskim medijima.

Mediji u Velikoj Britaniji kao udarnu vest prenose da je Fondacija Princeze Katarine u ovim teškim vremenima donirala srpskim bolnicama opremu vrednu preko pola miliona evra.

Ovu pomoć koja je srpskim bolnicama stigla u pravo vreme, kada su se srpski lekari borili za živote ljudi protiv pošasti zvane Korona virus bila je od velikog značaja za sve.

Čak 17 srpskih bolnica od Beograda, do Vranja, Niša, Ćuprije, Subotic i mnogih drugih mesta dobile su preko potrebnu pomoć.

Ova vest našla je visoku poziciju u medijima u Engleskoj.

Engleski mediji podsećaju da je Princeza Katarina preko 27 godina tu, kada je u pitanju humanitarna pomoć za zdravstvene radnike u Srbiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.