STRUKA NIKADA NIJE PREDLOŽILA NJIHOVO OTVARANJE, ALI TO JE ŽIVOT! Kon o vrtićima koji će početi sa radom!
Predrag Kon, Foto: TANJUG/ZORAN ŽESTIĆ

nema drugog izlaza

STRUKA NIKADA NIJE PREDLOŽILA NJIHOVO OTVARANJE, ALI TO JE ŽIVOT! Kon o vrtićima koji će početi sa radom!

To je problem koji valja rešiti, struka ne opravdava to, ali oni će jednostavno morati da se otvore – rekao je dr Kon....

Objavljeno: 16:09h

Na pitanje o početku rada vrtića dr Kon je na konferenciji za medije rekao da je organizaciono potrebno da oni mogu za kratko vreme da krenu da rade.

Kaže da nema opravdanja za to, ali kaže da su okolnosti takve da ne idu u korist preporukama.

- Struka nikada nije predložila otvaranje vrtića, ali to je život. Imate roditelje koji nikome nemaju da daju decu na čuvanje. Ne preporučuje se da ih čuvaju bake i deke. Vrtići svakako imaju plan koji je unapred donešen. Takođe, znate da je do sada lečeno 88 dece. To je problem koji valja rešiti, struka ne opravdava to, ali oni će jednostavno morati da se otvore – rekao je dr Kon.

Na pitanje da kakav je njen stav o letovanjima, dr Kisić kaže da pitanje pandemije nije samo zdravstveno pitanje, već mnogo šire.

- Kada se otvore granice, niko ne može da zabrani nekome ko želi da putuje. Svako u okviru svojih granica radi ono što misli da treba. Svako otvaranje grancia je nešto što ne možemo da predvidimo. To su individualne odluke – rekla je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.