POČINJE UBLAŽAVANJE MERA: Međugradski saobraćaj se vraća postepeno od 27. aprila!
Predrag Kon, Foto: Printskrin /Pink

nove informacije

POČINJE UBLAŽAVANJE MERA: Međugradski saobraćaj se vraća postepeno od 27. aprila!

Od ponedeljka, 27. aprila, dozvoljen je rad i pijacama u zatvorenom prostoru, frizerskim i kozmetičkim salonima, salonima za negu lepote kao i fitnes centrima i teretanama

Objavljeno: 15:51h

Od ponedeljka 27. aprila kreće postepeno vraćanje međugradskog saobraćaja, saopšteno je na današnjoj konferenciji za medije.

U gradskom prevozu neće više važiti pravila kao do sada, već će ona biti propisana u saradnji sa Gradskim zavodom za javno zdravlje kako bi se zaštitili i putnici i zaposleni u GSP-u, izjavio je ranije u toku dana predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević.

Nikodijević je za jutarnji program TV Pink rekao da ćemo svi morati da se navikavamo na nove mere predostrožnosti koje će propisati način ulaska i izlaska iz vozila na jedna vrata, držanje propisane distance, korišćenje zaštitne opreme putnika i vozača, saopštila je Gradska uprava.

Od ponedeljka, 27. aprila, dozvoljen je rad pijacama u zatvorenom prostoru, frizerskim i kozmetičkim salonima, salonima za negu lepote kao i fitnes centrima i teretanama.

Svi objekti moraju obavljati svoje delatnosti uz korišćenje zaštitne opreme (maske, rukavice, dezinfekciona sredstva). Pojedini objekti poput teretana i fitnes, usled prirode delatnosti, moraju dodatno pojačati dezinfekciju objekata i posebnim protokolima urediti način rada, vodeći računa o socijalnoj distanci i broju ljudi unutar objekta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.