BOJANA JE TVRDILA DA JU JE ŠEF SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO, PA JE POKUŠALA DA SE UBIJE! Otkrivamo u kakvom je sada STANJU
Bojana Petkovski iz Bora, Foto: Printscreen/facebook

TRENUTNO STANJE

BOJANA JE TVRDILA DA JU JE ŠEF SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO, PA JE POKUŠALA DA SE UBIJE! Otkrivamo u kakvom je sada STANJU

Bojana je posle svega doživljenog pokušala sebi da oduzme život...

Objavljeno:

Bojana Petkovski iz Bora, koja je bila zaposlena je u Javnom komunalnom preduzeću, trpela je, kako kaže zlostavljanje na radu od strane svog šefa, Zorana Zdravkovića.

Naime, kako ona tvrdi, Zdravković je četiri meseca seksualno uznemiravao zaposlenu, slao joj je nepristojne poruke, a onda joj je pretio otkazom, zbog čega je prema rečima njene ćerke završila na psihijatriji jer je pokušala da se ubije.

Mnogi su se pitali, u kakvom je stanju trenutno Bojana, a na Fejsbuk stranici, "Mobing Niš" su objavili lepe vesti.

- Svi van Bora koji su se ovih nedelja raspitivali o Bojani Petkovski, evo informacija. Bojana je dobro, oporavlja se od stresa u vidu seksualnog uznemiravanja koji je doživela na i van radnog mesta u JKP Vodovod Bor od svog šefa.

Podsećamo, Bojana je posle svega doživljenog pokušala sebi da oduzme život. Srećom, spašena je. Posle objava o Bojaninim problemima, javile su se još neke žene koje su imale istovetne probleme sa istim šefom.

- Zahvaljujemo se njima na hrabrosti, a takođe i Bojaninim kolegama koji se svakodnevno javljaju Regionalnom centru Mobing sa spremnošću da svedoče na navedene okolnosti, bez straha da će ostati bez posla i biti sankcionisani. Što se tiče Bojaninog slučaja preduzete su sve zakonske radnje a sada su u postupku i prijave i svedočenja ostalih žena ... Hvala Vam na tako velikoj podršci koju pružate Bojani, piše na Fejsbuk stranici, "Mobing Niš".

foto: Printscreen/facebook

Podsećamo, Bojanina ćerka Andrijana ispričala je da je njena majka čak ostavila i oproštajno pismo, gde je navela da je je Zoran i otkaz na poslu razlog što bi sebi oduzela život.

- Bila je sama kod kuće, zvali su je i rekli da joj je Zdravković spremio otkaz. Ona se od tih poziva izgubila, popila je tridesetak tableta i pokušala da preseče vene. Mene su pozvali i javili mi, kako mi je bilo u tom trenutku... Zvala sam dedu i rekla mu da brzo ode da vidi šta se dešava. Napisala mi je i oproštajno pismo, da je zbog Zorana pokušala da se ubije. - ispričala je Bojanina ćerka za medije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.