ŠEF MESECIMA UZNEMIRAVAO RADNICU, ONA POKUŠALA DA SE UBIJE: Da li je ovo novi Jutka iz Bora i šta je PRAVA ISTINA?
Bojana Petkovski iz Bora radi u Vodovodu u Boru, a Zoran Zdravković je njen šef, Foto: Facebook

pretio joj je?

ŠEF MESECIMA UZNEMIRAVAO RADNICU, ONA POKUŠALA DA SE UBIJE: Da li je ovo novi Jutka iz Bora i šta je PRAVA ISTINA?

Petkovska više nije mogla da ćuti o tome šta svkaodnevno proživljava, te je odlučila da potraži pomoć. Tako se obratila ustanovi "Mobing Niš"

Objavljeno:

Bojana Petkovski iz Bora, zaposlena je u Javnom komunalnom preduzeću, gde navodno nekoliko meseci trpi zlostavljanje na radu od strane svog šefa Zorana Zdravkovića.

Naime, kako ona tvrdi, Zdravković je četiri meseca seksualno uznemiravao zaposlenu, slao joj je nepristojne poruke, a onda joj je pretio otkazom, zbog čega je prema rečima njene ćerke završila na psihijatriji jer je pokušala da se ubije.

Petkovska više nije mogla da ćuti o tome šta svakodnevno proživljava, te je odlučila da potraži pomoć. Tako se obratila ustanovi "Mobing Niš".

" ... To traje već nekoliko meseci, dobijam poruke. Uznemirava me na poslu, poziva me non stop kod njega u kancelariju. Plašim se za svoj posao. Zadnji put kad me pozvao kod njega u kancelariji zagrlio me hteo je da me poljubi ja sam ga odgurnula i izletela iz kancelarije. Posle nekoliko dana on je meni reko da će kad tad da mi se osveti. Plašim se njega da ne izgubim posao ..." - požalila se Bojana.

Bojanina ćerka Andrijana ispričala je da je njena majka čak ostavila i oproštajno pismo, gde je navela da je je Zoran i otkaz na poslu razlog što bi sebi oduzela život.

foto: Facebook

- Bila je sama kod kuće, zvali su je i rekli da joj je Zdravković spremio otkaz. Ona se od tih poziva izgubila, popila je tridesetak tableta i pokušala da preseče vene. Mene su pozvali i javili mi, kako mi je bilo u tom trenutku... Zvala sam dedu i rekla mu da brzo ode da vidi šta se dešava. Napisala mi je i oproštajno pismo, da je zbog Zorana pokušala da se ubije. - ispričala je Bojanina ćerka za medije.

Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo Vodovod u Boru gde nam je rečeno da Zorana već nekoliko dana ne viđaju po firmi.

- Ništa još ne znamo. Nikada nismo primetili da je on uznemirava, ali nije se ni žalila nama kao kolegama. Ovakvih sitacija nikad ranije nije bilo. Mi sa njim komuniciramo normalno, radimo sa tim čovek.

- On je porodičan čovek i žena mu ovde radi. Čuli smo da je i on potresen, da je pod lekovima, svi u porodici su pod lekovima, jer je to tako ispalo. Treba se sve to dokazati, treba da prođe i vremena da bi sve izašlo na videlo. Znamo da je Bojana na lečenju i mnogo nam je žao - rekao nam je izvor.

Naime, kako možemo zaključiti i sa društvenih mreža, mnogi ljudi daju podršku upravo Zdravkoviću.

Kako se navodi na društvenim mrežama, predsednica sindikata u Vodovodu u Boru, Danijela Radosavljević, tražila je od radnika da se izjasne, pa je čak 12 stalo na stranu nasilnika i reklo da je prijava lažna.

Ipak, pitanje za gospođu Danijelu: Ko je nju ovlastio za ovako nešto? Ona je neka ispostava policijske uprave Bor? Da li je to isti sindikat kojem se žena obraćala za pomoć i koji nije reagovao?

- Neće vam ovo proći. Ova žena zaslužuje pravdu - piše u jednom od postova.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.