SRBIJA IDE NAPRED, A U CG PRETI POBUNA NARODA: Astrolog Velimir Remić OTKRIVA ŠTA ĆE SE DEŠAVATI 2020. GODINE
Velimir Remić, Foto: Privatna arhiva

ekskluzivno

SRBIJA IDE NAPRED, A U CG PRETI POBUNA NARODA: Astrolog Velimir Remić OTKRIVA ŠTA ĆE SE DEŠAVATI 2020. GODINE

- Srbi će u 2020. biti prilično nervozni, nestrpljivi i svađalački nastrojeni, priča Remić za Espreso.co.rs

Objavljeno: 09:23h
Jelena Jovanović

Velimir Remić, astrolog i pisac je ekskluzivno za portal, Espreso.co.rs otkrio šta možemo da očekujemo u 2020. godini. Iako su prognoze za Srbiju dobre, kako navodi, biće dosta prepreka, stranog uticaja, a možemo očekivati i nove "afere".

- Globalno bure baruta ključa, a 2020. godina biće prestupna. Prema narodnim verovanjima, to je godina koja donosi mnogo prepreka, iskušenja i problema kako na ličnom tako i na globalnom planu. Želeći da saznamo iz prve ruke, da li će godina koja je ispred nas biti zaista toliko opasna i teška, razgovarali smo sa jednim od najpopularnijih i najpreciznijih srpskih astrologa Velimirom Remićem koji je u ekskluzivnom intervjuu za naš portal otkrio šta će se dešavati u Srbiji, regionu i svetu u 2020. godini.

Horoskop Srbije za 2020. godinu pokazuje da će biti nastavljen trend rasta ekonomije i poboljšanja životnog standarda građana, ali će to smetati srpskim neprijateljima koji će na razne perfidne načine pokušavati da zaustave progres srpske države. Možemo da očekujemo još obaveštajnih „afera“ i „skandala“, a sve to s ciljem da se nanese šteta našoj zemlji koja gaji odlične odnose sa Rusijom i Kino pre svega. Zapad gubi moć i završava se era njihove opake vladavine, a to urušavanje biće sve jače od januara 2020. pa i narednih godina, što nama i te kako odgovora imajući u vidu nerešenu situaciju oko Kosova i Metohije, pa savetujem onima koji se pitaju u vrhu vlasti, da što je moguće duže odlažu bilo kakvo rešenje koje bi bilo produkt zapadnih pritisaka i ucena. Srpska vlast mora imati na umu reči Svetog starca Tadeja Vitovničkog koji je za života govorio: „Samo ne potpisujte ništa i posle svih zbivanja Amerika će pući kao balon, a šiptari će se vratiti u Albaniju i za jednu noć ćemo povratiti Kosovo.“

- U južnoj srpskoj pokrajini biće provokacija, pljački i zastrašivanja srpskog življa kao i do sada, ali ulaskom planete Mars u znak Ovna na Vidovdan 2020. otpočeće period kako globalnih opasnosti tako i velike napetosti na Kosovu i Metohiji. U astrološkoj simbolici Mars u Ovnu ukazuje na povrede, posekotine, pucnjavu, tuče, nasilje, agresiju i nemire. Kada Mars krene retrogradno znakom Ovna od 10. septembra pa do 14. novembra, treba očekivati nestabilnost u našoj južnoj pokrajini ali i u ostatku zemlje jer će Mars biti u lošem aspektu sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom u Jarcu. To su dani kada su aspektovane i vremenske nepogode u vidu požara, zemljotresa, odrona kao i nesreća na gradilištima.

Srbi će u 2020. biti prilično nervozni, nestrpljivi i svađalački nastrojeni te je veoma važno svemu dati smisao i prestati kukati nad „sudbinom“ jer svaki čovek ima slobodnu volju da nešto učini za sebe svoju porodicu. Taj bres i frustracija koju će ljudi osećati treba da se kanališe kroz fizički rad i bavljenje sobom, a nikako na ulicama kroz proteste koji mogu biti organizovani pod dirigentskom palicom stranog faktora.

Jupiterov tranzit kroz znak Jarca koji je povezan sa državom Srbijom ukazuje da ćemo ipak dobro proći uprkos velikim iskušenjima i provokacijama koje budu na snazi u ovoj godini, zaključio je poznati astrolog i pisac koji je nedavno objavio četvrtu po redu knjigu "Rat za duše" koja je posvećena tumačenju poslednjih vremena i progona pravoslavnih hrišćana te pripremi terena za zacarenje antihrista koji je na pragu.

Problemi su mogući u vezi sa rudnicima, kamenolomima, štete na pojedinim poljoprivrednim usevima kao i neprijatnosti sa podzemnim vodama. Prva polovina godine ukazuje da može doći do neslaganja sa MMF-om, a tokom prvih šest meseci 2020. biće problema sa stranim bankama. Naime, tada mogu biti otkrivene nepravilnosti koje su činjenje prema klijentima, pa su izgledne kazne i zadovoljenje pravde. Srbija će tokom 2020. godine imati šansu da privuče velike investicije iz Turske i arapskih zemalja čijim novcem može biti značajno popunjena državna kasa. 2020. godine treba ulagati u poljoprivredu odnosno u proizvodnju hrane, zatim u drvnu industriju – prozvodnju nameštaja, građevinskog materijala, kroz aspekte je vidljivo i ulaganje države u planinske turističke centre koji će Srbiji doneti značajna novčana sredstva.

Solarni horoskop otkriva da nije slučajno to što su tokom 2019. godine pojedini srpski državljani tragično završavali život u Americi, a razlog su loši kosmički pokazatelji za boravak, rad i putovanje Srba u Sjedinjene Američke Države, tako da do juna 2020. treba izbegavati putovanja u tu zemlju.

I dalje ćemo imati problema sa migrantima koji će krasti i maltretirati domaće stanovništvo. Ugrožena su pogranična područja i to posebno u blizi reka i nepristupačnih lokacija.

- SNS će ubedljivo odneti pobedu na izborima 2020. godine. Uzalud je svaki pokušaj opozicije da nešto učini jer su imali priliku da rade, a građani su upamtili vreme njihove vladavine i uporedili sa stepenom promena i izgradnje koju je pokrenula vlast Aleksandra Vučića. Ja nisam stranački astrolog, niti član ijedne političke partije, ali sam profesionalac koji objektivno govori ono što su činjenice, a to je da se Srbija ubrzano gradi, razvija i jača na svim nivoima od trenutka dolaska na vlast gospodina Vučića koji će još tesnije sarađivati predsednicima Rusije, Kine i Belorusije.

Naši sportisti će postići značajne rezultate u 2020. godini na međunarodnim takmičenjima. Novak Đoković ulazi u period velike stabilnosti. Naime, Saturn će od proleća pa na dalje biti u velikom vazdušnom trigonu sa njegovim Suncem u Blizancima i u sekstilu sa Mesecom u znaku Ovna. On će postići fantastične rezultate i ponovo će učiniti Srbiju i sve Srbe ponosnim jer će osvojiti ne jednu, već više medalja u 2020. godini.

- Zdravlje nacije biće značajno bolje u ovoj godini, ali apelujem na Srbe da se okrenu prirodi, selu, organskoj hrani i zdravom životu kako bi sačuvali zdravlje. Postoji mogućnost da ruski i kineski naučnici obraduju svet pronalaskom leka za opake bolesti.

U regionu najviše nevolja imaće Crna Gora, BiH, Severna Makedonija, Albanija i Grčka. Nad Crnom Gorom nadvio se tamni oblak i asrološki aspekti nikako nisu dobri za tu zemlju u kojoj može doći do pobune naroda posebno u prvoj polovini 2020.

Nastaviće se talas zemljotresa u Albaniji, a posebno će biti ugrožene sledeće zemlje: Italija, Japan, Čile, Indonezija, Amerika. Od kraja juna pa na dalje mogući su veliki problemi u Nemačkoj, Francuskoj, Španiji, Engleskoj, Iranu, Izraelu, Palestini, Siriji...

Vulkanske erupcije su moguće u Rusiji, Italiji, Meksiju ali i na Islandu.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.