OVO NIJE NORMALNO!!! Kad pročitate KAKVO VREME NAS ČEKA DANAS, bukvalno nećete moći da verujete šta piše!
Ilustracija, Foto: Beta/Dragan Gojić

vremenska prognoza

OVO NIJE NORMALNO!!! Kad pročitate KAKVO VREME NAS ČEKA DANAS, bukvalno nećete moći da verujete šta piše!

Duvaće slab i umeren vetar, južnih smerova

Objavljeno:

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme, dok će ujutru ponegde biti magle koja će se po pojedinim kotlinama i rečnim dolinama na jugu i jugozapadu Srbije i u Timočkoj Krajini zadržavati duže tokom dana, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab i umeren vetar, južnih smerova. Najniža temperatura biće od minus tri u mestima s maglom do deset stepeni na jugu Banata. Najviša temperatura biće od osam stepeni na istoku do 19 u severnim, zapadnim i centralnim krajevima zemlje, jedino po pojedinim kotlinama gde se magla bude duže zadržavala može biti i niža od osam stepeni.

U Beogradu će tokom dana biti pretežno sunčano i toplo vreme, jedino se ujutru na periferiji grada očekuje kratkotrajna magla i slab mraz. Duvaće slab do umeren, jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće oko sedam stepeni, na periferiji grada i do minus jedan, a najviša oko 18.

Meteorološke prilike biće relativno povoljne za hronično obolele i osetljive osobe, ali se oprez savetuje astmatičarima u jutarnjim časovima u predelima s maglom. Moguće meteoropatske reakcije su promenljivo raspoloženje i glavobolja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.