BUDITE POSEBNE I IZGLEDAJTE FANTASTIČNO: Ovi komadi garderobe i nakita će upotpuniti vaš jedinstveni stil!
Foto: Profimedia

sjajni predlozi

BUDITE POSEBNE I IZGLEDAJTE FANTASTIČNO: Ovi komadi garderobe i nakita će upotpuniti vaš jedinstveni stil!

Sa unikatnim delovima garderobe i nakitom napravljenim od poludragog kamena, sigurno nećete pogrešiti.

Objavljeno:

Svaka žena kroz garderobu i nakit pokazuje svoj jedinstveni stil.

Uvek smo u potrazi za posebnim komadima kojima bismo upotpunile odevnu kombinaciju. Sa unikatnim delovima garderobe i nakitom napravljenim od poludragog kamena, sigurno nećete pogrešiti. Izdvojili smo za vas najtraženije komade, a na vama je samo da odaberete idealnu kombinaciju.

Košulja sa karnerima na prugice je komad koji će zasigurno dati notu sofisticirane nežnosti vašem celokupnom izgledu. Odlično ćete je kombinovati sa bukvalno svim donjim delovima koje imate u ormaru, od džinsa preko svih vrsta pantalona, do bilo koje suknje. Obožavaćete je, jer ćete privlačiti pažnju i uvek ćete izgledati interesantno. Košulju možete poručiti OVDE po ceni od 1.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

Bela majica sa kratkim rukavima pripada grupi osnovnih odevnih komada koji bi trebalo da postoje u svakom ormaru. Toliko je nosiva u različitim situacijama i odevnim kombinacijama, da ćete uvek na nju moći da se oslonite kada želite da vam je udobno i da pritom izgledate moderno i šik.

Efektan natpis će privući pažnju i dati lični pečat vašem outfitu. Kombinujte je veoma lako sa džinsom u casual prilikama, ali i ispod sakoa za poslovne prilike. Veoma je popularna poslednjih godina u kombinaciji sa suknjama do ispod kolena.

Iskoristite popust i poručite OVDE svoj komad po ceni od 1.490 rsd, ili putem telefona na broj 011/4420-502.

foto: Promo

Bluza sa kratkim rukavima i veoma zanimljivim detaljem u vidu faltica na bokovima odličan je saveznik u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Veoma dobro i lagano se uklapa sa džinsom i drugim predstavnicima casual fazona, ali isto tako i sa poslovnim komadima kao što su cigaret pantalone ili suknje. Bež boja je must have u svakom trenutku, jer predstavlja odličan temelj za nadogradnju.

Ovaj predivan model možete poručiti OVDE po ceni od 1.690 rsd ili pozvati broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

Komad nakita koji se nosi uvek i svuda i koji se savršeno uklapa u sve outfite i aktivnosti tokom celog dana i večeri jesu minđuše. Veoma jednostavne i sofisticirane, manjeg formata, sačinjene od poludragog kamena crnog oniksa, koji je poznat kao kamen koji nosiocu daje iskrenost, oštroumnost i duhovnu snagu. Odličan je i kao vredan poklon za dragu osobu.

Uz svaki poručeni komad nakita dobija se vrećica od organdina za čuvanje i vlasnička kartica na kojoj je naznačen svaki kamen, kao i plemenita svojstva koja donosi.

Po ceni od samo 590 rsd možete ih poručiti telefonom 011/4420-502 ili OVDE.

foto: Promo

Izuzetno lepa i elegantna narukvica je komad nakita kojim ćete se ponositi, jer na vašoj ruci izgleda predivno, a poludragi kamen od kog je napravljena utiče na vaš organizam. Ona je srednjeg formata, sačinjena od belog korala, crnog oniksa i hematita, oplemenjenih Swarovski kristalom koji je dragulj čistog luksuza. Beli koral donosi mir, radost i uživanje u životu, dok je crni oniks dragulj iskrenosti, oštroumnosti i duhovne snage. Hematit vam daje samopouzdanje, koji podstiče snagu volje.

Uz svaki poručeni komad nakita dobijate i karticu na kojoj je naznačeno koji se tačno dragulji sada nalaze u vašem vlasništvu.

Ovu narukvicu možete poručiti OVDE ili putem telefona 011/4420-502 po ceni od 1990 rsd.

foto: Promo

*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.