DR JOVANA ANTIVAKSERKA STOJI IZA PRIJAVE PROTIV TEOLOGA Ne mogu očekivati uklapanje u društvo kad napadaju svetinje
Dr Jovana i Živim za Srbiju stoje iza krivične prijave, Foto: Espreso.co.rs/printscreen/youtube

nastavlja se

DR JOVANA ANTIVAKSERKA STOJI IZA PRIJAVE PROTIV TEOLOGA Ne mogu očekivati uklapanje u društvo kad napadaju svetinje

Iako je učesnik Parade ponosa 2019. godine objasnio značenje i razlog zbog kog je ovu ikonu proneo kroz centar Beograda, uzavrela krv se nije smirila

Objavljeno:

Jovana Stojković, ispred pokreta "Živim za Srbiju" čija je predsednica, razotkrila je kako upravo oni stoje iza krivične prijave na račun dečka (Nik Jovčić-Sas) koji je na Paradi ponosa nosio ikonu Bogorodice obojenu duginim bojama.

Iako je učesnik Parade ponosa 2019. godine objasnio značenje i razlog zbog kog je ovu ikonu proneo kroz centar Beograda, uzavrela krv se nije smirila.

O tome smo pisali ranije:

- Braćo i sestre pomaže Bog! Pokret "Živim za Srbiju" danas je u Višem tužilaštvu podneo krivičnu prijavu protiv osobe koja je na Gej paradi održanoj 2019. godine nosila sliku Bogorodice u duginim bojama. Mi kao zemlja, država i pravni sistem koji počiva na zakonodavstvu Svetoga Save ne smemo dozvoliti da se zarad nekih navodnih sloboda odjednom određena grupacija krši verska i nacionalna osećanja što su učinili ovim postupkom. I ne samo ovim! Na prethodnim Gej paradama nosile su se slike našeg patrijarha, mitropolita Amfilohija, kao i parole "Smrt državi". Dakle, sve anticrkveno i antidržavno bilo je prisutno na svakoj od tih parada. Da su to ljudi koji se samo bore za svoja ljudska prava, ne bi imali potrebe da vređaju isto tako ljudska prava drugih ljudi. Prilično neopaženo je prošlo, osim u običnom narodu. Narod je u svakom smislu te reči bio uznemiren i ljut i revoltiran. Smatrali smo da će ova naša prijava da probudi nekoga u tužilaštvu, da ove stvari ipak ne ostanu ne kažnjene. Zato što veliki bes koji bi se gomilao i koji se gomila u narodu zbog ovih stvari može samo da dovede do nečega do čega nije nikome od onih koji vole ovu državu. Niko ne može da očekuje nikakvo uklapanje i prihvatanje u društvo ko ide na tuđe svetinje. LGBT treba da imaju svoja prava, ali ne da ugrožavaju prava ostalih u Srbiji - rekla je Stojaković ovim povodom.

Ipak, da li je realno biti pristalica LGBT populacije, a ipak na njihovu adresu poslati krivičnu prijavu i nakon objašnjenja, ostaje za razmišljanje?!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.