OGLASIO SE KAPETAN DRAGAN! Ima poruku za SVE SRBE! Hrvati su mu sada uradili nešto NEZAMISLIVO!
Takav potez apsolutno ugrozio njegovu sigurnost, Foto: Beta / Mario Strmotic

zbog čega?

OGLASIO SE KAPETAN DRAGAN! Ima poruku za SVE SRBE! Hrvati su mu sada uradili nešto NEZAMISLIVO!

Njegov advokat tvrdi da mu je sada ugrožen život!

Objavljeno: 14:44h

Pravni zastupnik Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, Dragan Palibrk izjavio je da je odlukom uprave hrvatskog zatvora Lepoglava da on bude prebačen tri meseca u odeljenje sa osobama osuđenim za najteža krivična dela

Pravni zastupnik Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, Dragan Palibrk izjavio je da je odlukom uprave hrvatskog zatvora Lepoglava da on bude prebačen tri meseca u odeljenje sa osobama osuđenim za najteža krivična dela, poput ubistava i organizovanog kriminala, ugrožen njegov život.

- Čuo sam se malopre s Draganom i on mi je rekao da je takav potez apsolutno ugrozio njegovu sigurnost i da se plaši za svoj život - rekao je Palibrk medijima.

Prema njegovim rečima, Vasiljkovićevi advokati u Hrvatskoj preduzeće "određena pravna sredstva", nakon čega će se razmotriti dalji potezi.

Pre pet dana Kapetan Dragan kažnjen je sa 30 dana samice u hrvatskom zatvoru u Lepoglavi zbog navodnog obraćanja srpskim medijima putem pisama.

Vasiljkovića se sud u Hrvatskoj okrivio za ratne zločine nad civilima i ratnim zarobljenicima u Hrvatskoj i osuđen je na 13 i po godina zatvora zbog ratnih zločina, a ta kazna mu ističe 20. marta 2020. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.