HRVATI DRŽE KAPETANA DRAGANA TRI NEDELJE U SAMICI, TRPI JEZIVU TORTURU! Ovo je njegov VAPAJ iz ZATVORA
Kapetan Dragan u zatvoru..., Foto: Beta / Mario Strmotic

STREPI ZA ŽIVOT!

HRVATI DRŽE KAPETANA DRAGANA TRI NEDELJE U SAMICI, TRPI JEZIVU TORTURU! Ovo je njegov VAPAJ iz ZATVORA

Ovo je užasno...

Objavljeno:
  • 5

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, izjavio je da strahuje da Hrvati čine sve kako ga ne bi pustili na slobodu krajem marta sledeće godine.

Vasiljković je za Večernje Novosti, preko svog advokata Slađane Čanković, negirao navode da je kontaktirao sa medijima, objasnivši da se više od tri sedmice nalazi u samici zatvorskog kompleksa Lepoglava pod optužbom da je prekršio zatvorska pravila zbog privatnog pisma Draganu Palibrku, koje je on prosledio javnosti.

"Nisam kriv, nisam kontaktirao sa medijima, niti sam im se javno obraćao", rekao je Vasiljković i poručio da će na drugoj raspravi dokazati da nije učinio nikakav prekršaj.

Kapetan Dragan je i na prvom saslušanju izjavio da se ne oseća krivim i da je sve iskonstruisano.

"Novosti" navode da je upravu zatvora najviše iritiralo to što je u privatnom pismu Vasiljković naveo da je "Lepoglava nacistički logor", a da je razlog za takvu njegovu konstataciju pre svega to što je smešten u odeljenje gde su samo Srbi osuđeni za ratne zločine.

Vasiljković bi trebalo da izađe iz hrvatskog zatvora 20. marta sledeće godine, u trenutku kada bude odslužio 13,5 godina zatvora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media