AJ SE BORI S DROGIRANIM ČETNIKOM KOJI IMA PANCIR! Bosanski glumac na srpskoj televiziji ŽESTOKO ISPLJUVAO SRBE
Emir na N1, Foto: Printscreen

Javno i bez ustezanja

AJ SE BORI S DROGIRANIM ČETNIKOM KOJI IMA PANCIR! Bosanski glumac na srpskoj televiziji ŽESTOKO ISPLJUVAO SRBE

Hadžihafizbegović opet provocira

Objavljeno:
  • 234

Emir Hadžihafizbegović često ima izlive mržnje prema Srbima i to obično baš u glavnom gradu Beogradu.

U srpskoj javnosti je poznat i po izjavama da se Bosni iz Srbije servira duhovna pornografija, srpske pevačice je nazivao "srbijanskim droljama", govorio je čak i protiv čuvenog reditelja Emira Kusturice, a Neleta Karajlića nazivao "smradom".

foto: Printscreen

Sada je gostovao na televiziji N1 i započeo sledećim rečima:

- Srbija je jedna ozbiljna geografija, ozbiljna zemlja sa dosta čestitih ljudi, ali... - započeo je bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović izlaganje o Srbiji i Srbima na našoj televiziji N1.

Ipak, kako je počeo ni približno nije na taj način završio svoj govor pa je u jednom momentu povisio ton i počeo:

- Drogirani su dolazili sa pancirima. Ajde se bori s drogiranim četnikom koji ima pancir. Srbija nije krenula u rat dok nije imala 5 tona droge - ispričao je Emir na srpskoj televiziji bez ikakvog problema.

Podsećanja radi, Emir Hadžihafizbegović je pre dve godine u Sava centru održao uvredljiv govor iz Srebrenice na popularnoj predstavi "Audicija":

- On je tom prilikom rekao da je ovaj bosanski manifest, koji je izveo i na sceni Sava centra, napisao ratne 1993. godine kao pripadnik drugog korpusa BiH.

- Moja jedina domovina zove se Bosna i Hercegovina i drugačije ne može bit. Kroz mene teče bosansko srebro i zlato, njene soli i njen ugalj, njeno željezo i nebrojane druge rude u mome su biću osnova i drugačije ne more bit. Moja jedina domovina je Bosna i Hercegovina, ona je ukrašena pletenicama devojaka, i šamijama na dragim i mudrim glavama nena, koje u kući svojoj i van nje, nose prefinjenu mudrost života - samo je deo manifesta koji je Emir recitovao u svom govoru u Srebrenici.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media