AUTOPSIJA OTKRILA JEZIV UZROK SMRTI! Lekari utvrdili od čega su umrle Srpkinja Vesna i njene bliznakinje u BEČU!
Tuga u Beču!, Foto: Printscreen

TUGA!!!

AUTOPSIJA OTKRILA JEZIV UZROK SMRTI! Lekari utvrdili od čega su umrle Srpkinja Vesna i njene bliznakinje u BEČU!

Crne sumnje su potvrđene kada su nadležni organi provalili u stan koji je bio zaključan i iz kog se niko nije odazivao

Objavljeno: 12:39h

Policija je u jednom stanu u Beču pronašla mrtvu Vesnu M. (45), kao i njene 18-godišnje ćerke bliznakinje. Autopsijom je utvrđeno da su majka i ćerke preminule od gladi.

- Izvršena je obdukcija. Prema sadašnjem stanju stvari, prvi rezultati ukazuju na to da je smrt tri osobe ženskog pola nastupila usled višednevnog neuzimanja hrane, odnosno od gladi - izjavio je portparol bečke policije Patrik Majerhofer, a prenosi portal "oe24".

foto: Printscreen

- Prvi toksikološki nalazi pokazuju da nema nikakvih tragova trovanja, a takođe je ustanovljeno da smrt nije nastupila nasilnim putem - dodao je Majerhofer. Pretpostavlja se da je smrt nastupila krajem marta ili početkom aprila ove godine, a tela su pronađena nakon što su vatrogasce i policiju alarmirali zabrinti prijatelji porodice.

Crne sumnje su potvrđene kada su nadležni organi provalili u stan koji je bio zaključan i iz kog se niko nije odazivao. Bliznakinje su navodno bile osobe s invaliditetom, a pronađene su mrtve na kauču. Naime, Vesna je nekoliko puta bežala od nasilnog supruga u sigurnu kuću. Kasnije su se rastavili i muž je otišao, a Vesna je ostala sama sa decom.

Briga o bliznakinjama je za nju bila previše. Još 2017. godine komšinica je pozvala centar za socijalnu pomoć koji je tada utvrdio da je situacija u redu. Susedi kažu da je Vesna M. bila psihički bolesna. Kažu da porodici nikada niko nije dolazio u posetu. Majku i bliznakinje su retko viđali, ali su zato često čuli viku iz stana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.