ZA VIZUELNO VEĆI I ELEGANTNIJI DOM: Najnoviji trend u uređenju enterijera!
Ulepšajte svoj dom, Foto: Profimedia

savršenstvo

ZA VIZUELNO VEĆI I ELEGANTNIJI DOM: Najnoviji trend u uređenju enterijera!

Predstavljamo vam novi modni trend 3D samolepljive satove

Objavljeno:
  • 8

Ako je prostor u kome živite ili radite mali ili naprosto želite da svom domu, kancelariji, čekaonici date novi sjaj i da ih preobučate u novo ruho.

Imamo sjajan predlog za vas! Predstavljamo vam novi modni trend 3D samolepljive satove. Osim što će vi vizuelno da učini većim prostor u kome boravite, daće mu i sjaj i eleganciju.

Svaka žena mašta kako će njen dom jednom da bude posebno uređen. Za svaku od njih uređenje doma pravi je izazov. Ukoliko ste vi jedna od njih i imate želju da svom domu date elegantni štih, zidni 3D satovi vam omogućavaju jednostavno uređenje enterijera. Bez mnogo muke vaš radni ili životni prostor postaće elegantniji, ali i vizuelno veći.

Najnoviji trend su fantastični 3D samolepljivi satovi! Enterijeru daju potpuno drugačiji izgled. Oni su veličine 1m x 1m i imaju efekat ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, a oni su samolepljivi i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama kači se na ekser, a kompletu dobijate i papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. Njihova cena je 2988 rsd, a u ponudi je više različitih modela. OVDE ih možete pogledati i naručiti, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Ovaj klasičan model sata sa efektom ogledala, možete pogleati OVDE.

Zidni sat
Zidni sat foto: Promo

Ukoliko želite malo drugačiji model, kombinaciju reči i ukrasnih detalja, ovaj model je pravi za vas. Idealan je za sve prostorije u kući, ali i za poslovni prostor. Drugačiji je, otmen i veoma zanimljivog dizajna. Možete ga poručiti OVDE.

Zidni sat
Zidni sat foto: Promo

Više volite različite oblike i figure? Akrilni samolepljivi sat Vila pravi je izbor za vas. Ovaj sat ima efekat staklenog ogledala, dok su njegove dekoracije samolepljive. Njega možete poručiti OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 1.992 rsd.

Zidni sat
Zidni sat foto: Promo

Ovaj model je takođe kombinacija - dekoracije u vidu crtica i brojeva. Baterija nije uključena u komplet kod nijednog sata, a koristi običnu bateriju 1,5v AA.OVDE možete pogledati navedeni sat ispod sa slike.

Zidni sat
Zidni sat foto: Promo

Ovaj model je jedan od najprodavanijih, odličnog je dizajna, mešavina brojeva različitih veličina i reči. Svi koji žele da im prostor bude drugačiji, ovaj sat je pravi izbor. OVDE ga možete pogledati i poručiti.

Zidni sat
Zidni sat foto: Promo

3D samolepljivi zidni sat dimenzija 1m X 1m, elegantnog izgleda sa crnim rimskim brojevima i kazaljkom od crnog aliminijuma savršen je za uređenje svake prostorije u vašem domu. Može da se lepi na sve podloge, a pri odlepljivanju ostavlja minimalne tragove na zidu.

Zidni sat
Zidni sat foto: Promo

Ako ste ljubitelj upečatljivog, modernijeg stila, onda je sat sa crnim brojevima, pravi izbor za vas. Kako možete da vidite na slici, iako je nalepljen na zid, moć 3D efekta daje doživljaj kao da lebdi u zraku. Možete da ga poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 2.988 rsd.

Zidni sat
Zidni sat foto: Promo

3D Samolepljivi zidni sat T4341B naizgled je jednostavan sat, no kako možete da vidite na slici, iako je nalepljen na zid, moć 3D efekta daje doživljaj kao da lebdi u zraku. Možete da ga poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 2.988 rsd.

Zidni sat
Zidni sat foto: Promo

Sličan sat gore pomenutom, 3D Samolepljivi zidni sat T4341S, samo u srebrenoj boji, takođe je pun pogodak za ulepšanje životnog i radnog prostora. S tim da mu srebrena boja daje nešto moderniji ton, te je prikladniji za kombinovane sa nešto modernijim nameštajem. Možete da ga poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 2.988 rsd.

Zidni sat
Zidni sat foto: Promo

Celokupan asortiman, mnogo drugih modela, po veoma pristupačnim cenam na sniženju možete OVDE pogledati.

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media