DRAMATIČAN SNIMAK BAHATE VOŽNJE I HAPŠENJA MILOJKA PANTIĆA: Ovako su ga UHVATILI! (VIDEO)
Privođenje Milojka Pantića, Foto: Printscreen

PRAVIO HAOS U CENTRU GRADA

DRAMATIČAN SNIMAK BAHATE VOŽNJE I HAPŠENJA MILOJKA PANTIĆA: Ovako su ga UHVATILI! (VIDEO)

MUP je potvrdio incident i dodao da je Pantić odveden na trežnjenje

Objavljeno:

Poznati sportski komentatot Milojko Pantić (72) priveden je sinoć oko ponoći na Brankovom mostu, posle sudara sa džipom interventne jedinice, a prema poslednjim informacijama vozio je sa 1.73 promila alkohola u krvi!

On se, kako se saznaje prvo svojim vozilom "ford fokus" kod Starog sajmišta nije zaustavio kod znaka "Stop", pa se zakucao u džip interventne jedinice, a potom pobegao sa lica mesta.

Milojko je potom pobegao ka Brankovom mostu, gde je, kako se saznaje vozio u suprotnom smeru.

Njega je policija tu sustigla, a kako navodi očevidac Milojkovo vozilo je ubrzo sa mosta uklonio pauk, a on je potom priveden.

MUP je inače potvrdio incident i dodao da je Pantić odveden na trežnjenje.

"U Ulici Staro sajmište u Novom Beogradu došlo je do saobraćajne nezgode tako što M. P. (1947), vozač automobila ''ford fokus'', nije postupio u skladu saobraćajnim znakom ''obavezno zaustavljanje - stop'', već je nastavio kretanje i udario u službeno vozilo Interventne jedinice micubiši pajero"- navodi se u odgovoru MUP-a.

Nakon nezgode, vozač "ford fokusa" se udaljio sa lica mesta, tako što je pokušao da pobegne u pravcu Zelenog venca i to vozeći suprotnom kolovoznom trakom preko Brankovog mosta.

Patrola Interventne jedinice sustigla je i zaustavila vozilo "ford fokus" kojim je upravljao M. P. na raskrsnici Brankovog mosta i Pop Lukine ulice. Nakon toga su na lice mesta izašli pripadnici saobraćajne policiji koji su utvrdili da je M. P. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola, a alko-test je pokazao da je imao 1,73 promila alkohola u krvi. Vozaču vozila "ford fokus" je, zbog utvrđene količine alkohola u krvi, određeno zadržavanje do istrežnjenja", navodi se u saopštenju MUP.

Pogledajte :

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.