OVAJ DETALJ NA FOTOGRAFIJI MAMURNOG MILOJKA PANTIĆA NIKO NIJE PRIMETIO: Lukavo je OVO spakovao u kesu! (FOTO)
Milojko Pantić izašao iz policije, Foto: Sonja Spasić

mrgud

OVAJ DETALJ NA FOTOGRAFIJI MAMURNOG MILOJKA PANTIĆA NIKO NIJE PRIMETIO: Lukavo je OVO spakovao u kesu! (FOTO)

Prema poslednjim informacijama vozio je sa 1.73 promila alkohola u krvi!

Objavljeno:

Milojko Pantić (72) poznati sportski komentator priveden je sinoć oko ponoći na Brankovom mostu, posle sudara sa džipom interventne jedinice, a prema poslednjim informacijama vozio je sa 1.73 promila alkohola u krvi!

On je, kako svedoče fotografije reportera Kurira, nakon trežnjenja pušten iz pritvora, a njegov izlazak iz stanice izazvao je ogromnu pažnju medija.

Ono što je upečatljivo nakon njegovog izlaska, sem namrgođenog pogleda jeste i kesa u kojoj se pretpostavljamo, nalazi pekarski proizvod. Pretpostavljamo je, koliko smo mogli da razaznamo - burek.

Milojko, kao pripadnik stare generacije, vrlo dobro zna da je masno pecivo izvanredno za mamurluk, a možda ga kod kuće i čeka rasol - u narodu jedan od najefektnijih za dan posle pijanstva.

Milojko Pantić nosi doručak sa sobom
Milojko Pantić nosi doručak sa sobom foto: Sonja Spasić

Ono što se takođe može primetiti jeste da se Milojko prilično ugojio, pretpostavljamo od istog peciva. A poznato je i da alkohol goji. Ako se pije do 1,73.

Kako je MUP već naveo u saopštenju, u ulici Staro sajmište u Novom Beogradu došlo je do saobraćajne nezgode tako što M. P. (1947), vozač automobila ''ford fokus'', nije postupio u skladu saobraćajnim znakom ''obavezno zaustavljanje - stop'', već je nastavio kretanje i udario u službeno vozilo Interventne jedinice micubiši pajero" navodi u MUP.

Nakon nezgode, vozač "ford fokusa" se udaljio sa lica mesta, tako što je pokušao da pobegne u pravcu Zelenog venca i to vozeći suprotnom kolovoznom trakom preko Brankovog mosta, navela je policija, ali i da je vozaču vozila "ford fokus" je, zbog utvrđene količine alkohola u krvi, određeno zadržavanje do istrežnjenja.

Pogledajte trenutak kada se Milojko bahati na mostu:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.