NEOČEKIVAN OBRT DRAME  SREDNJOŠKOLCA NA EKSKURZIJI: Ipak ostaju u Španiji do kraja aranžmana!
Foto: Printscreen/youtube

ipak se ne vraćaju u srbiju

NEOČEKIVAN OBRT DRAME SREDNJOŠKOLCA NA EKSKURZIJI: Ipak ostaju u Španiji do kraja aranžmana!

Deca su dobro, vesela su i nasmejana. Smeštena su u hotelu 'Samba' u letovalištu Ljoret del Mar

Objavljeno:

Grupa od 106 učenika iz Srbije koja nije mogla da uđe u hotel u Ljoret de Maru u Španiji ipak se neće danas vratiti kući, već će ostati do kraja aranžmana u tom letovalištu. Do obrta je došlo nakon što je organizator sakupio, i uplatio, novac za aranžman, rečeno je Ministarstvu trgovine, telekomunikacija i turizma.

- Deca su dobro, vesela su i nasmejana. Smeštena su u hotelu 'Samba' u letovalištu Ljoret del Mar, gde će ostati do petka kada je i bilo planirano da se vrate - kazala je pomoćnica ministra Vera Božić Trefalt.

Ona je za Novosti rekla da su deca mogla i danas da budu vraćena kući, ali da su odlučila da ostanu do kraja aranžmana.

Inače, ranije je najavljeno da će protiv vlasnika agencije u čioj organizaciji je realizovano ovo putovanje biti pokrenut postupak.

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je ranije danas da ceo slučaj nema veze sa turizmom i da je "malo reći da je reč o prevari".

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja prethodno je saopštilo da je letovanje u Španiji tokom kojeg su učenici Devete gimnazije iz Beograda i još nekih beogradskih škola imali problem sa smeštajem, organizovala je samostalno profesorka istorije u Devetoj gimnaziji Snežana Martić, protiv koje će biti pokrenut disciplinski postupak u školi.

Bonus video:

Espreso intervju - Borko Stefanović

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media