PITALI SMO POZNATE ŠTA JE ZA NJIH PORODICA! Odgovori su dirljivi! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

podrška štićenicima prihvatilišta

PITALI SMO POZNATE ŠTA JE ZA NJIH PORODICA! Odgovori su dirljivi! (FOTO)

Razgovarali smo sa njima i pitali ih šta je porodica, ali i kako možemo pomoći onima koji odrastaju bez nje
Objavljeno:

Sergej Ćetković, pevač.

Poznati pevač Sergej Ćetković za Espreso je ispričao šta je za njega porodica.

Porodicu moramo negovati. Ona je sve na svetu. U današnje vreme ona gubi na značaju, gubi smisao...Mi smo tu da vratimo veru u ono što je najbitnije! Porodica je sve na ovom svetu! - rekao je i osvrnuo se na mališane koji odrastaju bez roditeljske nege i ljubavi.

- Tim mališanima možemo pomoći tako što ćemo uvek odvojiti malo vremena za njih iako će to biti jedan dan ili sat njima to puno znači. Na nama i na društvu je da pričamo o ovakvim temama i da pokušamo da promenimo svet na bolje, ako je to moguće! Moramo im pružiti sve ono što nemaju! - rekao je on, i objasnio zbog čega uvek učestvuje u humanitarnim akcijama okrenutim upravo mališanima.

- Njihov osmeh - rekao je Sergej.

foto: Filip Plavčić

Dragutin Topić, atletičar.

Naša deca žive mnogo srećnijim životima, i zato moramo da težimo ka tome da pomognemo onim mališanima kojima je pomoć potrebna. Za mene je porodica - sve! Ona je crkva u kojoj se pokupljamo, i upravo tako i u mojoj porodici.

foto: Filip Plavčić

Poznati koji su bili na manifestaciji koje je organozivalo Prihvatilište za decu kratke trenutke predaha iskoristili su upravo da - ove trenutke ovekoveče.

foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić

(Suzana Trajković)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.