NAŠE POZNATE LIČNOSTI PODRŽALE MILENU I 14 DEVOJAKA: Objavljena sva jeziva pitanja koja su im postavljana (VIDEO)
Milena Radulović, Foto: Instagram/123., Branislav Bozic

PODRŠKA

NAŠE POZNATE LIČNOSTI PODRŽALE MILENU I 14 DEVOJAKA: Objavljena sva jeziva pitanja koja su im postavljana (VIDEO)

Poznate ličnosti su podržale glumicu putem videa u kampanji koja se zove 1236 dana

Objavljeno:

Profesori, pevači, glumci, sportisti, influenseri i druge uticajne ličnosti, pružili su javnu podršku glumici Mileni Radulović kao i još 14 devojaka koje više od tri godine čekaju na presudu u slučaju protiv Miroslava Mike Aleksića, reditelja i vlasnika škole glume "Stvar srca" koji se tereti da je godinama silovao i seksualno zlostavljao polaznice svog studija.

Poznate ličnosti su podržale glumicu putem videa u kampanji koja se zove 1236 dana, a koji pokazuje zastrašujuća pitanja koja im je, kako se navodi u snimku, tokom svakog ročišta postavljao advokat optuženog. Na taj način, posle svakog ročišta, devojke su naterane da ponovo oživljavljavaju najdublja i najbolnija sećanja, i to u prisustvu porodice, prijatelja i celokupne javnosti. Od njih 15, sedam prolazi kroz sudski proces.

Pitanja koja su devojkama postavljana na suđenju lede krv u žilama, a samo neka od njih se mogu čuti i u videu: Zašto niste snažno stegli zube da sprečite da vam gurne jezik u usta? Koliki on to jezik ima kad ste ga uz navodno protivljenje osetili duboko u grlu? Kako je mogao u tom položaju da penetrira u vas kada su vama skupljene noge?

Kampanja nazvana 1236 dana ima za cilj da osnaži javnost i utiče na pozitivne promene u društvu. Ovaj simboličan naziv predstavlja broj dana koji je prošao od momenta prijave, do poslednjeg ročišta, na kojem i dalje nije donesena presuda. U kampanji su učestvovali između ostalih, Vesna Stanojević, Nataša Bekvalac, Seka Aleksić, Mihail Dudaš, Jelisaveta Orašanin i mnogi drugi.

Postavljali su pitanja na koja ne možemo i ne želimo da zamislimo, da ikada odgovaraju naše sestre, ćerke, majke ili devojke.

Bonus video:

03:25

MILENA JE PLAKALA, ALI JE SMOGLA SNAGE DA SE SUOČI SA ALEKSIĆEM Nedić o detaljima svedočenja glumice protiv bivšeg UČITELJA

(Espreso / Kurir / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.