BIVŠI PROFESOR GLUME POSTAVLJAO OVA PITANJA MILENI RADULOVIĆ! Poznati detalji sa SUĐENJA Miroslavu Aleksiću
Milena Radulović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

detalji sa suđenja

BIVŠI PROFESOR GLUME POSTAVLJAO OVA PITANJA MILENI RADULOVIĆ! Poznati detalji sa SUĐENJA Miroslavu Aleksiću

Milena Radulović već je u dva navrata davala iskaz pred Višim sudom u Beogradu

Objavljeno:

Glumica Milena Radulović danas je okončala davanje iskaza pred Višim sudom u Beogradu u postupku koji se zbog silovanja vodi protiv vlasnika škole glume Miroslava Aleksića. Odgovarajući na pitanja odbrane, Radulović je govorila o tački optužnice u kojoj se navodi da ju je Aleksić silovao u maju 2013 godine.

Tokom pretresa, pitanja je oštećenoj postavljao i sam Aleksić. Najveći broj njegovih pitanja odnosila su se na susrete njih dvoje nakon navodnih krivičnih dela. Radulović je odgovarala da je na te susrete bila obavezana činjenicom da joj je Aleksićeva supruga bila profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti, ali i time da je dugo vremena poricala da se išta desilo, trudeći se da stvori privid normalnosti.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milena Radulović već je u dva navrata davala iskaz pred Višim sudom u Beogradu. Ona je, podsetimo, prva javno istupila navodeći da ju je Aleksić silovao, a i prva je o tome dala iskaz u policiji. Nakon toga joj se više bivših polaznica Aleksićeve škole pridružilo.

Miroslav Aleksić se po četiri tačke optužnice tereti za krivično delo silovanje. Paralelno, optužuje se da je pet puta počinio krivično delo polno uznemiravanja. U postupku sedam devojaka ima status oštećenih lica.

Bonus video:

00:11

Verujemo Mileni Radulović

(Espreso / Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.