"ZAHVALAN SAM SVIMA KOJI POMAŽU DA SE MOJA UNUKA NAĐE": Oglasio se deda devojčice Danke koje nema više od 24 sata
Potraga za Dankom Ilić, Foto: MUP Srbije

potraga i dalje u toku

"ZAHVALAN SAM SVIMA KOJI POMAŽU DA SE MOJA UNUKA NAĐE": Oglasio se deda devojčice Danke koje nema više od 24 sata

Vidno uznemiren i van sebe deda Danke Ilić se trudi da ostane skoncentrisan na potragu, ali se po njemu može videti da je zamišljen i zabrinut zbog celokupne situacije

Objavljeno:

Časlav Dragomirović, deda Danke Ilić (2) iz Bora koja je juče u 13.45 sati nestala dok je bila u društvu njegove ćerke Ivane, odnosno devojčicine majke i brata, kaže za Kurir da su zahvalni svima koji učestvuju u potrazi.

- Hvala svima koji su došli da nam pomognu! Mi se nadamo da ćemo naći našu Danku... Zahvalan sam svima koji pomažu da se moja unuka nađe - kaže Časlav koji sa sinom Stefanom na terenu i sa pripadnicima MUP-a pretražuje predeo gde mu je nestala unuka.

Danka Ilić
Danka Ilićfoto: Društvene mreže

Vidno uznemiren i van sebe trudi se da ostane skoncentrisan na potragu, ali se po njemu može videti da je zamišljen i zabrinut zbog celokupne situacije.

Kako navodi Kurirov sagovornik, porodice Ilić i Dragomirović se od juče nalaze na terenu i pokušavaju da nađu Danku Ilić, devojčicu staru dve godine koja je juče u trenutku nestanka imala kosu vezanu u repić, ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknicu.

Podsetimo, drama je počela juče oko 13 sati, kada je, kako je Dankina majka Ivana navela, devojčica nestala dok je ona drugom detetu, trogodišnjem sinu, davala da pije vodu. Prvi put u Srbiji pokrenut je sistem "Pronađi me" po uzoru na Amber Alert za devojčicu Danku Ilić. Objave putem različitih medija – televizijskih i radio emisija, Interneta, SMS poruka, ekrana na bankomatima, autoputevima itd. mogu da dopru do građana koji će zapamtiti lice deteta i potencijalno ga uočiti ili imati validne informacije koje policiji mogu da pomognu u potrazi.

Građanima u Srbiji stigle su SMS poruke sa osnovnim informacijama o nestaloj devojčici. MUP apleuje ako je vidite odmah zovite 192.

Bonus video:

03:17

S NOVIM TEHNOLOGIJAMA SNIMANJE TERENA SMANJENO ZA GODINU I PO DANA! Velike vesti iz JP Vojvodinašume na Međunarodni dan šuma

(Espreso / Kurir, Branka Travica / Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.