"TEŠKO JE KADA NE ZNAŠ DA LI JE DETE ŽIVO": Potresna poruka majke čija je ćerka oteta u Nišu pre 5 godina
Aleksandra Karimanović, Foto: Filip Plavčić

"pogodilo me sve ovo"

"TEŠKO JE KADA NE ZNAŠ DA LI JE DETE ŽIVO": Potresna poruka majke čija je ćerka oteta u Nišu pre 5 godina

Podsećamo, devojčicu iz Niša je pre pet godina oteo Ninoslav Jovanović dok je išla u školu

Objavljeno:

Aleksandra Karimanović, majka dvanaestogodišnje devojčice iz Niša koja je oteta pre pet godina, kaže za Kurir da je mnogo potresao nestanak male Danke Ilić (2) i da se seća tih trenutaka kada "ne znaš gde ti je dete".

- Mene je izuzetno pogodilo sve ovo. Mnogo mi je tužno jer sam bila u istoj situaciji kao i Dankini roditelji. U tim trenucima briga vas izjeda tako da poručujem roditeljima da pokušaju, koliko je to mogu, da budu samo pribrani. Kada sam ja to doživela imala sam veru u Boga i kažem, roditelji u toj situaciji moraju da se nadaju najboljem. Teški su ti trenuci kada ne znaš da li je dete jelo, da li je živo - poručila je Aleksandra Karimanović.

Aleksandra Karimanović
Aleksandra Karimanovićfoto: Filip Plavčić

Ona dodaje da se i dalje seća drugog ili trećeg dana nestanka svog deteta.

- Ja sam želela da se pregleda svaki korak gde mi je ćerka prošla i bila zahvalna svima koji su gledali i u kućama, garažama i svim mogućim prostorijama. Moraju da budu hrabri, a ja se nadam da je detence živo i zdravo. Ima sada taj trenutak kada prođe sve, ta neka trauma je neizbrisiva, ali život mora da teče. Nema odustajanja i zato moraju da budu hrabri. Ne znam da li bi iko više želeo da se dete pronađe - kaže ona.

Podsećamo, devojčicu iz Niša je pre pet godina oteo Ninoslav Jovanović dok je išla u školu.

Reporter Kurira je tada bio jedan od prvih novinara koji je ozbiljno shvatio nestanak dvanaestogodišnje devojčice, a u kući Karimanovića u naselju Suvi do je tada vladala ogromna briga i neverica.

Bonus video:

03:17

S NOVIM TEHNOLOGIJAMA SNIMANJE TERENA SMANJENO ZA GODINU I PO DANA! Velike vesti iz JP Vojvodinašume na Međunarodni dan šuma

(Espreso / Kurir, Marko Smiljković/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.