OCU NESTALE DANKE (2) POZLILO OD STRESA: Reagovala i HITNA POMOĆ
Danka Ilić, Foto: Printscreen, MUP Srbije

DETALJI

OCU NESTALE DANKE (2) POZLILO OD STRESA: Reagovala i HITNA POMOĆ

Prema rečima komšija i policajaca koji učestvuju u potrazi i istrazi vest o nestanku deteta najdramatičnije je primio otac male Danke

Objavljeno: 10:21h

Potraga za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala juče, nastavlja se. Uključena je policija, helikopteri, a organizovali su se i građane koji nesebično pružaju pomoć. Međutim, vremenski uslovi, kiša i hladno vreme otežavaju napredak potrag

Prema rečima komšija i policajaca koji učestvuju u potrazi i istrazi vest o nestanku deteta najdramatičnije je primio otac male Danke, zbog njega je sinoć dolazila i Hitna pomoć s obzirom na to da mu je od stresa pozlilo.

Kako je "Blic" pisao, otac nestale Danke oglasio se na društvenim mrežama prvi put od nestanka ćerke.

1 / 5 Foto: Kurir.rs/Damir Dervišagić/Društvene mreže

- Zlato tatino, naći će te tata! Svete moj mali! - napisao je on.

Kako je sinoć tekla potraga za nestalom Dankom

Potraga za Dankom je trajala cele noći, tokom koje je temperatura u Boru i okolini pala na svega 6 stepeni Celzijusa, dok je kiša na trenutke prestala. Pripadnici Gorske službe spasavanja su objasnili da su to u normalnim okolnostima dobri uslovi za potragu, ali da je svaki minut bitan jer se ipak radi o dvogodišnjoj devojčici.

Helikopteri su sinoć, uz dronove, leteli uprkos pomrčini i pretraživali teren termovizijskim kamerama. Iznad mesta nestanka Danke Ilić nalazi se put ka šumi koja nije gusta, ali u kojoj ima mnogo gustog rastinja.

Danka Ilić
foto: Kurir televizija, Damir Dervišagić, Youtube/Zamediatelevizija

Podsetimo, nestala Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Potraga za devojčicom i dalje traje, a kako su naveli iz policije, a akcija je trajala čitavu noć.

Naime, kako je za "Blic" rekla majka devojčice, ona je bila sa sinom u Banjskom polju kada je devojčica nestala.

- Dete je na sebi imalo ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu. Odaziva se na ime, ali ona je još mala, ona još ne priča. Javili su se ljudi da je viđena kod neke zgrade, ali nije tu - rekla je u prvoj izjavi uplašena majka devojčice.

Bonus video:

01:09

REPORTER KURIRA SA MESTA POTRAGE: Svi traže nestalu Danku Ilić

(Espreso/Blic/Iva Ogarević/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.