VUKAN JE PRVA BEBA KOJA JE ROĐENA NA BOŽIĆ U OVOM GRADU: Na ovaj svet stigao pola sata posle ponoći, dobio i POKLON
Porodilišt, Foto: Profimedia

DIVNO

VUKAN JE PRVA BEBA KOJA JE ROĐENA NA BOŽIĆ U OVOM GRADU: Na ovaj svet stigao pola sata posle ponoći, dobio i POKLON

Prvu božićnu bebu darovala je Gradska organizacija invalida rada jastučetom „radosnicom“ urađenim od prirodnih materijala na tradicionalan način i ukrašenim vezom

Objavljeno:

Dečak Vukan prva je beba rođena na Božić u šabačkom porodilištu. Na najradosniji hrišćanski praznik mali Vukan na svet je došao pola sata iza ponoći, a bio je težak 3 kilograma i 750 grama.

Prvu božićnu bebu darovala je Gradska organizacija invalida rada jastučetom „radosnicom“ urađenim od prirodnih materijala na tradicionalan način i ukrašenim vezom.

U ime ove organizacije, pod čijim okriljem je tačka radionica „Stari zanati“, jastuče je Vukanovoj majci Marini Nikolić (24) iz Brdarice uručila Miroslava Savković, predsednica GOIR.

- Veliko je zadovoljstvo uručiti jastuče „radosnicu“ majci kojoj je ovo prva beba. Nadam se da će ovo prerasti u tradiciju i da ćemo nadalje svakog Božića darivati po jedno jastuče i još nekakav prigodan poklon. To je ujedno i očuvanje našeg tradicionalnog, kulturnog, nematerijalnog nasleđa - rekla je Miroslava Savković.

Bonus video:

04:03

BEBA KOJOJ JE OTKRIVENA SMA DOBIĆE LEK Direktorka RFZO za Kurir TV: Samo ova komisija može da stavi taj lek na listu besplatnih

(Espreso/Telegraf/J.S./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.