"SAMO DA NAĐEM SVOG IVICU": Očajni OTAC iz Prijepolja ne odustaje od POTRAGE za SINOM, fokus je reka LIM
Otac nestalog Ivice Golubovića, Foto: RINA

POTRAGA U TOKU

"SAMO DA NAĐEM SVOG IVICU": Očajni OTAC iz Prijepolja ne odustaje od POTRAGE za SINOM, fokus je reka LIM

Ono što otežava potragu svakako su loši vremenski uslovi, a kiša je najavljena i narednih dana što će dodatno uticati na vodostaj Lima i njegovu preglednost

Objavljeno:

Potraga za nestalim Ivicom Golubovićem iz Prijepolja još uvek traje, ali ništa ne daje rezultat. Od mladića nema ni traga ni glasa, otac Milojica ne spava danima, ali kako kaže, ne odustaje dok ne pronađe svog sina. Fokus je i dalje pretraga reke Lim.

- Tu smo mi iz porodice, komšije. Iz Lovačkog udruženja su se javili i pomogli nam sa svojim čamcima. Svaka pomoć je dobrodošla, što ga više ljudi traži, veća je šansa da se pronađe. To je ono jedino što želim, samo da nađem svog Ivicu. Ovo je najteže što jednog roditelja može da zadesi, da ne zna šta mu je sa detetom, kaže za RINU vidno utučen otac Milojica.

Ono što otežava potragu svakako su loši vremenski uslovi, a kiša je najavljena i narednih dana što će dodatno uticati na vodostaj Lima i njegovu preglednost.

Otac nestalog Ivice Golubovića
Otac nestalog Ivice Golubovićafoto: RINA

- Od naše kuće u Zalugu do jezera Potpeć reka Lim se proteže oko nekih desetak ili malo više kilometara. Samo kad bi se taj deo pretražio. Opet molim, jer drugo rešenje nemam, da ko god može pomogne u potrazi. Ja ga svaki dan tražim, obilazim.. ali ne mogu sam. Potrebno je što više ljudi, dodaje Milojica.

Ivica je nestao pre više od deset dana, kada je tokom kasnih večernjih sati izašao iz kuće ostavivši telefone i dokumenta u kući. Od tada mu se gubi svaki trag. Čim su ujutru primetili da ga nema roditelji su prijavili nestanak policiji.

Bonus video:

00:25

Potraga za nestalom decom u jezeru u Prokuplju

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.