LEPA ISIDORA (25) KOJU JE PRIGNJEČIO VILJUŠKAR, ROĐENDAN PROSLAVILA U SUZAMA: Reči njene majke kidaju dušu
Za Isidorin prvi uzdah, Foto: Budi human

budi huma

LEPA ISIDORA (25) KOJU JE PRIGNJEČIO VILJUŠKAR, ROĐENDAN PROSLAVILA U SUZAMA: Reči njene majke kidaju dušu

Isidora Vučković doživela je stravičnu nesreću prošle godine, a svoj 25. rođendan provela je u bolnici

Objavljeno:

Isidora Vučković (25) bila je devojka u kojoj je tinjala volja za životom. Puna ljubavi, vere, nade i uvek sa osmehom na licu dočekivala je najbliže, sve do avgusta 2022. godine. Tog dana, Isidora je doživela stravičnu nesreću na poslu, kada ju je viljuškar prignječio, i ostala prikovana za krevet. Osmeh su zamenile suze, iščekivanje i preispitivanje - da li će ikada biti bolje.

Odsečena od svih i svega, lepa Isidora juče je u bolnici proslavila svoj 25. rođendan. Njena majka Vesna za Telegraf.rs kaže da je nikada nije videla u gorem stanju. Ne prestaje da plače, a umesto poklona, torte i želja za budućnost, Isidora je juče dobila lekove za smirenje, kako bi lakše podnela celu situaciju.

- Juče je bio jako tužan dan. Od samog jutra Isidora je bila razdražljiva i nervozna. Lekari su joj dali lek za smirenje i prespavala je ceo dan. Dan i noć sam pored nje, vrlo teško sve podnosi, predugo već leži u bolnici - priča nam njena neutešna majka

Budi human: Isidora Vučković
Budi human: Isidora Vučkovićfoto: Budi human

.

Na pitanje koja joj je bila rođendanska želja, Vesna odgovara ono najgore - nema ih. Isidora više nema ni želje, ni snove, samo suze.

- Nema želje... Većinu vremena provede u ćutanju, stalno je u bolovima, malo priča. Lekari kažu da se napredak sporo primećuje, rane su prevelike - dodaje Vesna.

Isidora je u avgustu 2022. godine zadobila povredu grudnog koša i vratnog dela kičmenom stuba, kada ju je na radnom mestu prignječio viljuškar, zbog čega je ostala nepokretna, izgubila vid i mogućnost da samostalno diše. Nakon godinu dana provedenih u bolnici, Isidora je otputovala u Nemačku na lečenje.

Kako je njena majka objasnila ranije, najteže joj pada kada vidi nemoćnu ćerku kojoj liju suze niz lice.

- Kada dođemo kod nje njoj prvo suze krenu na oči, ona je svesna i čuje sve. Ja se trudim da budem vedra i da joj za tih sat vremena nešto učinim, iako je gledati svoje dete u takvom stanju ne daj bože nikom. Niko nije prihvatio da je u petak sve bilo normalno, a da joj se u subotu bore za život. Njeno srce i disanje je prestalo na poslu, pa su je vraćali u život, u Beogradu su joj operisali kičmu. Njoj života nije bilo, morali smo da je transportujemo u Beograd. Doktor mi je tad rekao da nije siguran da li će iz sale izaći sam ili sa njom - ispričala je Vesna kroz jecaje.

Isidori možemo pomoći na sledeće načine:

Slanjem SMS poruke sa sadržajem 1500 na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001670828-40

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Uplatom na devizni račun: 160-6000001671246-47

IBAN: RS35160600000167124647

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Instrukcije za plaćanje

Bonus video:

01:10

DŽEJ LJUDINA! Komšija OTKRIO – Samo me je pozvao i rekao: Ja ću da ti DAM PARE za lečenje supruge! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Telegraf.rs/ Jelena Stefanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.