BOJANI JE NEOPHODNA NAŠA POMOĆ I TO ŠTO PRE: Lavovski se BORI sa ZLOĆUDNIM TUMOROM i mora da nastavi LEČENJE!
Foto: Budi human

1530 na 3030

BOJANI JE NEOPHODNA NAŠA POMOĆ I TO ŠTO PRE: Lavovski se BORI sa ZLOĆUDNIM TUMOROM i mora da nastavi LEČENJE!

Sredstva su joj potrebna za nastavak lečenja u inostranstvu, lekove, specijalističke preglede, usluge prevodioca, kao i putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja

Objavljeno:

U novembru 2021. godine Bojani Mladenović je dijagnostikovan zloćudni tumor dojke, neoznačen (C50.9 Neoplasma malignum mammae, non specificatum) sa histološkom dijagnozom Carcinoma ductale invasivum glandulae mammae (HGII, NGII).

Lečenje je po odluci konzilijuma započeto neoadjuvantnom HT po AC protokolu primenom IV ciklusa HT, zatim nastavljeno primenom neoadj. HT sa 12 aplikacija Taxola u nedeljnim intervalima, a zbog progresije bolesti sprovedeno je i 30 radikalnih zračnih terapija.

Neposredno po završenoj RT desne dojke koja je sprovedena zbog progresije tokom primene neoadj.HT, konstatovan je dalja progresija bolesti. Operaciju nije moguće izvesti zbog tipa i agresivnosti tumora pa je lečenje nastavljeno primenom leka Kapecitabin, koji takođe nije dao pozitivan rezultat primene.

Kako su mogućnosti daljeg lečenja u Republici Srbiji iscrpljene, porodica je stupila u kontakt sa klinikom u inostranstvu od koje su dobili potvrdan odgovor za primenu njihove terapije na tip tumora koji Bojana ima.

Bojana Mladenović
foto: Budi human

Bojana je od oktobra 2022. godine započela lečenje na klinici u inostranstvu čija je terapija dala rezultate i tumor se smanjio, ali je lečenje potrebno nastaviti i dalje za šta su joj neophodna finansijska sredstva pa se ovim putem obraća svim ljudima dobre volje da joj pomognu da nastavi sa terapijama.

Sredstva su joj potrebna za nastavak lečenja u inostranstvu, lekove, specijalističke preglede, usluge prevodioca, kao i putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Za Bojanin život! Budimo humani!

Pomozimo Bojani!

Upiši 1530 i pošalji SMS na 3030;

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001725478-20

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Uplatom na devizni račun:

160-6000001726281-36

IBAN:

RS35160600000172628136

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

Bonus video:

03:01

UROŠU SE ŽIVOT PROMENIO U TRENUTKU: Dve godine ima RAK PANKREASA bez ijednog simptoma, mora da se izleči jer čeka da postane OTAC

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.