NJEGA JE VUČIĆ OZNAČIO KAO VOĐU STUDENTSKE POBUNE: I ova vlast učestvuje u protestima, poručuje Vladica! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

UZVRAća udarac!

NJEGA JE VUČIĆ OZNAČIO KAO VOĐU STUDENTSKE POBUNE: I ova vlast učestvuje u protestima, poručuje Vladica! (VIDEO)

Stanković se javio redakciji Espresa kako bi demantovao sve navode o njemu koje je premijer rekao u emisiji "Ćirilica"
Objavljeno:

Na pitanje da li je je "loše" biti vođa protesta, Vladica je rekao da nije, ali da on nema veze sa vođstvom, niti da zna ko je glavni predvodnik.

- Smatram da na svakom protestu mora da bude neko ko će govoriti u ime svih, ja to ne želim pogotovo posle ovakvih degradiranja. Ja ne znam ko je vođa i smatram da su se umešali mnogi prsti.

Mislim da protestuje opozicija, ali i sama vlast.

Stanković smatra da nije slučajno okarakterisan kao vođa protesta i kaže kako nikada nije pripadao nijednoj stranci.

foto: Printskrin / Adriamedia

- Radio sam kod mog bivšeg šefa, Mlađana Dinkića, ali nikada nisam bio u toj stranci i ne želim da čoveka i mene uzimaju u usta bezveze, rekao je Vladica.

Stanković se osvrnuo i na same proteste i smatra da oni neće potrajati još dugo.

- Mnogi ljudi su došli iz gluposti, oni ne znaju šta hoće, već samo znaju šta neće. Mnogo nas je dobrih ljudi, ali nemamo pravo glasa jer su svi mediji nažalost kupljeni od strane Aleksandra Vučića koji je sve stavio pod svoju "šapu". Smatram da će se protesti ugušiti sami od sebe jer svi vuku na svoju stranu.

foto: Printskrin / Adriamedia

On smatra da bi predsednik Srbije trebao da bude seljak koji ima "žuljeve na rukama" jer cela Srbija ustvari živi od njih. Dodao je da bi se i sam kandidovao kako bi bio predsednik bar na mesec dana "kako bi pokazao kako treba, a kako ne", pa makar platio glavom.

Vladica nam je rekao da neće odustati od tužbe koju je podneo protiv premijera, Aleksandra Vučića zbog kako kaže, degradiranja, pljuvanja, kleveta i laži.

(J. J.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.