NJEGA JE VUČIĆ OZNAČIO KAO VOĐU STUDENTSKE POBUNE: I ova vlast učestvuje u protestima, poručuje Vladica! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

UZVRAća udarac!

NJEGA JE VUČIĆ OZNAČIO KAO VOĐU STUDENTSKE POBUNE: I ova vlast učestvuje u protestima, poručuje Vladica! (VIDEO)

Stanković se javio redakciji Espresa kako bi demantovao sve navode o njemu koje je premijer rekao u emisiji "Ćirilica"
Objavljeno:

Gostujući u Ćirilici na Hepi TV, u jeku studentskih protesta širom Srbije, novoizabrani predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, naveo je nekoliko imena za koje smatra da su na čelu aktuelnih demonstracija.

Jedan od njih je Vladica Stanković, za koga je Vučić kazao da je bio telohranitelj bivšeg guvernera i ministra Mlađana Dinkića.

Vladica je rešio da progovori o ovim optužbama, a evo šta je o celoj situaciji ispričao za Espreso.co.rs.

Pogledajte video:

VUČIĆ JE NJEGA OZNAČIO KAO VOĐU PROTESTA: Bivši DINKIĆEV telohranitelj odgovorio žestoko na Fejsbuku!

- Okakarterisan sam kao vođa protesta jer sam hteo da zaštitim narod po svaku cenu. Na nekom "kola moraju da se slome". Smatram da su mene izabrali slučajno jer sam bio u društvu Radomira Počuče, koji je moj lični prijatelj. Ja samo želim da demantujem da sam anrhista, vođa protesta i da vršim teror na protestima. Takođe bih voleo da se ne šire više laži o Teši Tešanoviću koji na proteste ne ide poslovno već kao građanin. Ističem da ne treba skretati sa poente - kaže on.

Vladica Stanković tvrdi kako je bio na protestima u svojstvu građanina i privatnog lica i da to nema nikakve veze sa njegovom profesijom niti bivšim poslom.

- Mi smo bili na protestu kao i svi ljudi sa tim što mi imamo veze sa poslovima obezbeđenja. Mi smo tu bili baš da ne bi bilo incidenata i da protest ne ode u suprotnom smeru. Mi smo obezbeđivali skup na neki način, privatno, osećali smo da nam je to bila građanska dužnost - rekao je Vladica.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.