SRPKINJA U SOLUNU BILA ŽRTVA PLJAČKE, NJEN KAMPER BIO IDEALAN ZA TO: Ovo je uradila čim je videla RAZBIJEN PROZOR
Kamper, Foto: philipus / Alamy / Alamy / Profimedia

užas

SRPKINJA U SOLUNU BILA ŽRTVA PLJAČKE, NJEN KAMPER BIO IDEALAN ZA TO: Ovo je uradila čim je videla RAZBIJEN PROZOR

Reakcija koju je Ivana imala nakon pljačke mnoge je iznenadila, a neke čak i iznervirala

Objavljeno:

Ovogodišnje leto u Grčkoj čini se da će ostati zabeleženo kao leto sa najvećim brojem krađa i obijanja automobila. A da su na meti lepova i kamperi kao "idealan mamac", govori i događaj iz Soluna u kome je jedna Ivana bila žrtva pljačke.

Ivana iz Srbije opisala je unutar Fejsbuk grupe "Grčka info" neprijatnu situaciju u kojoj se našla onda kada je na svom kamperu videla razbijeno staklo. Sve se desilo u Solunu, u Grčkoj. Iako pokradena, reakcija koju je Ivana imala nakon pljačke mnoge je iznenadila, a neke čak i iznervirala.

Leto
foto: Profimedia

"Eto i ja da obavestim da sam ostala bez putne torbe. Naravno u Solunu, gde drugde? Zatekli smo razbijeno staklo. Kako letujemo mini kamperom, sa sve stvarima uredno složenim, razume se da ćemo biti mamac... Iako sam ostala bez najlepših letnjih stvari, a i prolećnih, to mi neće pokvariti utisak o prababinom gradu. inače baka mog tate je Solunka, Iz Ignjacije. Tako ću i ja obnoviti tu garderobu boginje", napisala je Ivana objavu u pozitivnom duhu.

Najpre su Srbi, takođe članovi ove grupe bili začuđeni da neko može biti pozitivan uprkos činjenici da je opljačkana. "Bravo za vas i za vaš pozitivan stav", glasio je jedan komentar.

Ipak, mnoge je začudilo kako je moguće da se tako nešto desilo u Solunu i kako je moglo da se desi kamperu. "Zar nisu malečki prozori na kamperu baš zbog razbojnika. Au baš niste imali sreće, mi smo u Stavrosu dočekani kao svojta. Jel ima kamera na tom mestu gde ste parkirali?", " U Solunu? Pa to je grad u kome u svako doba dana i noći ima ljudi na ulicama, kako je moguće?", bile su zbunjene neke gospođe.

04:47

AKO IDETE NA MORE OVE STVARI MORATE DA ZNATE! Ružica Kralj upozorila na RETROGRADNI SATURN: Strogo pazite na ove 2 stvari

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.