OVO LETOVALIŠTE JE JEFTINIJE OD BEOGRADA, CENE PRISTUPAČNE ZA SVE: Ako niste letovali ovde, evo prilike sad
Letovalište, Foto: Promo

sjajno

OVO LETOVALIŠTE JE JEFTINIJE OD BEOGRADA, CENE PRISTUPAČNE ZA SVE: Ako niste letovali ovde, evo prilike sad

U moru egzotičnih skupih destinacija, jedno mesto u Grčkoj osvojilo je Srbe iz prostog razloga - cene su pristupačne

Objavljeno:

Dok se turisti masovno žale na paprene cene ugostiteljskih usluga u popularnim letovalištima, ima i onih koji su pohvalili mesto zbog pristupačnih cena. Grčka je iz godine u godinu jedna od omiljenih destinacija Srba, a ove godine su cene otprilike za deset odsto više u odnosu na prethodnu godinu u pojedinim mestima.

U Fejsbuk grupi "Live from Greece" objavljena je fotografija na kojoj se vidi cenovnik iz jednog ugostiteljskog objekta u Nei Poriju.

Lefkada
foto: Profimedia

Na fotografiji se vidi da, na primer, burger košta 9,50 evra, pileći file 9,90, a sa sosom 10,80 evra, morski rižoto 12,90, rukola salata 7,90, lignje 9,50 evra. Ova objava pokrenula je lavinu komentara korisnika ove grupe.

"Ukoliko ne letujete svake godine u Nei Poriju, onda nemate pojma da su ove cene skoro pa iste kao i prethodne sezone. Možda vam više odgovara da odete u Crnu Goru, gde su cene tri puta veće što u restoranima, što na plažama. Cene su i više nego pristupačne i da vam kažem - za 10 dana letovanja, konkretno Nei Pori, možete jesti za dosta povoljnije cene, tipa morske plodove, nego negde u Beogradu", piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

"Meni je sasvim dovoljan podatak da je cena girosa u Grčkoj oko četiri evra, a u Nišu ga plaćam 450 dinara". Ipak, jedan korisnik je dodao da je u Leptokariji jeftinije: "Ove cene su super, bio sam u Pefkohoriju i prezadovoljan sam", navodi se u jednom od komentara, dok u narednom stoji: "Super povoljne cene, u Beogradu je skuplje".

00:06

Stanija Dobrojević uživa sa misterioznim dečkom

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.