MAJKA NESTALE VALENTINE (13) NE MOŽE DA SPAVA NOĆIMA: Moli javnost JEDNO, njene reči BODU pravo u SRCE
Valentina Nikolić, Foto: PrintScreen/ Instagram/ fruskagoratv

potresno

MAJKA NESTALE VALENTINE (13) NE MOŽE DA SPAVA NOĆIMA: Moli javnost JEDNO, njene reči BODU pravo u SRCE

Majka je otkrila da noćima ne spava i ne jede, čekajući makar neku vest o svojoj trinaestogodišnjoj ćerki

Objavljeno:

Majka Valentine Nikolić (13) iz Buđanovaca koja je nestala pre 12 dana nema je od bola, svakog trenutka čeka da na kapiji svoga doma ugleda mezimicu i čvrsto je zagrli.

Kroz suze, ova zabrinuta majka za Telegraf.rs otkrila je da noćima ne spava i ne jede, čekajući makar neku vest o svojoj trinaestogodišnjoj ćerki.

- Sedim na bunaru u dvorištu, gledam u kapiju i samo čekam da je ugledam i zagrlim - kazala je Nevena.

Valentinina mama još jednom je zamolila sve ljude koji imaju ikakvu informaciju o ovoj devojčici da se jave na broj 069 304 99 26 ili u najbližu policijsku stanicu.

Valentina Nikolić
Valentina Nikolićfoto: PrintScreen/ Instagram/ fruskagoratv

- Moja ćerka zna da se ja uvek smejem kad se ona smeje, kad mi nije do života, a nju ugledam odmah mi bude bolje, samo da se vrati kući.

Podsetimo, trinaestogodišnja Valentina Nikolić iz Buđanovaca poslednji put je viđena 21. jula u centru sela kada je, kako je za Telegraf.rs njena majka Nevena rekla, krenula u Rumu da plati ringišpil kojim se vozila prethodne noći.

Na sebi je imala crnu majicu, krem šorc i duks sa kapom boje višnje i crne patike, a osim dvesta dinara, od ličnih stvari nije ponela ništa.

Vidno potresena majka nam je rekla da je zbog najavljene oluje odgovarala ćerku da krene na vašar, međutim Valentina je uzela novac i samo istrčala iz dvorišta uz reči "Vraćam se brzo, ne brini". Roditelju su nestanak policiji prijavili 22. jula.

- Rekli su mi da je za njom raspisana poternica i da je traže, drugih informacija nemam - rekla je Nevena.

S obzirom na to da Valentina sa sobom nije ponela nijedan telefon koji ima, njena majka uspela je da pristupi jednom od njih i dočekalo je neprijatno iznenađenje.

Kako je Telegrafu nesrećna žena rekla, sumnja da je njena ćerka u Zemunu kod drugarice koja ju je upoznala sa dosta starijim muškarcem, sa kojim je Valentina stupila i u vezu.

- Ona se sa tom devojčicom družila i pre, ona stanuje na Altini u Zemunu. Čovek koji joj iznajmljuje stan stupio je sa Valentinom u vezu, našla sam njihove prepiske na Instagramu - istakla je majka i dodala da je njen suprug 20. jula, veče pre nestanka ćerke, primetio nešto sumnjivo na 300 metara od kuće.

- Moj muž se vraćao sa posla i pored ambulante koja je na 300 metara od naše kuće, video je bela kola beogradskih tablica, unutra su bili neki ljudi, kada su ga videli pobegli su.

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.