MOG SINA SU VEROVATNO OTELI ZELENAŠI: Potresna majka Stevana koga nema 3 meseca otkriva nam strašne detalje
Stevan Aleksić, Foto: RINA/Privatna arhiva

potraga

MOG SINA SU VEROVATNO OTELI ZELENAŠI: Potresna majka Stevana koga nema 3 meseca otkriva nam strašne detalje

Dušica apeluje na sve da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o Stevanu da jave najbližoj stanici policije ili na broj telefona 061 60 57 532

Objavljeno:

Više od tri meseca traje potraga za Stevanom Aleksićem (21) iz Ćuprije koji je sa društvom 29. aprila bio na rođendanu i te večeri prema rečima očevidaca ušao u Veliku Moravu od kada mu se gubi svaki trag.

Njegova majka Dušica Tošić tvrdi za Espreso da je njen sin živ i da ne veruje u zvaničnu verziju priče da se on udavio u reci Moravi, te veruje da su ga kidnapovali zelenaši sa kojima su oni kao porodica imali probleme godinama.

"Mnogo mi je teško i bolno. On je nestao 29. aprila. Bio je tada na rođendanu zajedno sa svojim društvom. Zadnji put smo se čuli preko mobilnog telefona, tog dana u 18:50 časova, rekao mi je: "Mama, dolazim za pola sata kući". U 20:20 časova zvao me je mlađi sin iz Beograda. Njemu su prvo javili i rekli su mu da se Stevan ne nalazi na Moravi i da je nestao" priča potresno Dušica.

Ona kaže da zna koja je osoba u pitanju, koja ga je te večeri izvela iz lokala gde su slavili rođendan i odvela ga na Moravu. Od tada se njenom sinu gubi svaki trag, navodno prema svedočenju te osobe "on je ušao u vodi i nestao je".

1 / 2 Foto: Privatna arhiva

"Ono što ja mogu da pouzdano da tvrdim, jeste da su dva drugara ostala za stolom, a da ga je jedan drugar, koga je poznajem, odveo te večeri na reku Moravu. Na nekih pet stotina metara od mesta gde su proslavljali rođendan i samo on može da zna pravu istinu šta se dogodilo mom sinu. On je kasnije dao izjavu policiji da je navodno moj sin ušao u vodu i da je potom nestao, ali ja u to neverujem" tvrdi Dušica.

Dušica sumnja da je njen sin kidnapovan. Tokom 2007. i 2008. godine, Dušica je imala problem sa zelenašima. Godinama ih je policija čuvala od njihovog terora. Zbog toga ona sumnja da su oni odgovorni za nestanak njenog sina.

"Moj sin je živ sto posto. Jedno vreme je rečna policija tražila telo mog sina u Moravi. U međuvremenu su prestali da ga traže jer je nivo reke Morave dosta spao. Da se moj sin udavio i da je utopljen, njegovo telo bi do sada izašlo na površinu. Zbog toga je sumnjam da su mog sina kidnapovali ljudi sa kojima smo imali probleme. Oni ga drže već tri meseca negde i ja čvrsto verujem da je moj sin živ" priča Dušica.

Kako dodaje, Stevan je bio uzoran sin. Radio je kao bravar i varioc. Bio je mnogo vezan za nju i svaki slobodan dan bi koristio da se viša sa njom. Bio je povučen i miran i nikada nije bio problematičan.

Dušica apeluje na sve da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o Stevanu da jave najbližoj stanici policije ili na broj telefona 061 60 57 532.

Bonus video:

02:32

Tačno ovde je nestao Matej Periš

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.