SNIMAK PARA SA BALKANA OTOPIO BI I ČELIK: Sve države su ustale zbog njih (VIDEO)
Par pleše, Foto: Printscreen/TikTok/zijad_fazlic

divno

SNIMAK PARA SA BALKANA OTOPIO BI I ČELIK: Sve države su ustale zbog njih (VIDEO)

Na TikToku se pojavio snimak, navodno snimljen na Balkanu, u kom stariji par zaljubljeno i srećno pleše u na terasi, dok prolaznici na ulici prolazu

Objavljeno:

Kako izgleda ono "zauvek" kada zaljubljeni parovi još kao mladi izgovore sa verom da će njihova ljubav trajati i u starosti, možda najbolje prikazuje video snimak nastao na našim prostorima koji je nedavno postao viralan. Video dvoje starijih osoba raznežio je i oduševio region.

Na TikToku se pojavio snimak, navodno snimljen na Balkanu, u kom stariji par zaljubljeno i srećno pleše u na terasi, dok prolaznici na ulici prolaze. Svojom razigranošću i osmehom naterali su mnoge da zastanu na trenutak i shvate kako prava ljubav zapravo izgleda.

"Jedini životni cilj zapravo"

U videu su stariji baka i deka koji u večernjim satima sa lakoćom igraju na svom balkonu, vidno zaljubljeni i nasmejani. I dok su plesali za svoju dušu, verovatno nisu ni mislili da će postati pravi hit na internetu.

Ljudi su bili oduševljeni onim što vide, što govori i broj pregleda ali i broj pozitivnih komentara.

"Ovo je jedini pravi životni cilj", "Zašto sam zaplakao", "Ovo me čini i tužnom i srećnom, oni su možda poslednja generacija koja je negovala pravu ljubav", "Kako ih je prelepo gledati", "Da mi je i sama da dočekam to", bili su samo neki od pozitivnih komentara ispod ovog videa.

Bonus video:

01:24

Maturski ples kod bodljikave žice i kordona u Zvečanu: Maturantima se u kolu pridružili i roditelji, nastavnici, građani

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.