UNELI DUŠEK NA NADUVAVANJE, PA NASTAO HAOS: Srpska porodica doživela NEPRIJATNOST u Grčkoj zbog pogrešnog apartmana
Grčka, Foto: Privatna arhiva

haos

UNELI DUŠEK NA NADUVAVANJE, PA NASTAO HAOS: Srpska porodica doživela NEPRIJATNOST u Grčkoj zbog pogrešnog apartmana

Đukići iz Zemuna izbačeni iz plaćenog smeštaja, iako zapravo oni nisu dobili ono što su tražili

Objavljeno:

"Platili smo studio 2+1, a dobili dvokrevetnu sobu. Kada su nam Srbi pritekli u pomoć i dali dušek da na njemu spavamo, gazda je odlučio da nas izbaci jer smatra da mu uništavamo imovinu", kažu Đukići iz Zemuna koji se trenutno nalaze u Nei Poriju na letovanju u Grčkoj, ali ne u apartmanu koji su uplatili.

Oni su izbačeni iz plaćenog smeštaja, iako zapravo oni nisu dobili ono što su tražili. Umesto trokrevetne sobe, dobili su dvokrevetnu, a gazda ih je izbacio na ulicu kada su pokušali da prevaziđu problem tako što su u apartman uneli dušek na naduvavanje.

"Moja porodica i ja smo se našli u veoma neprijatnoj situaciji. Smestili smo se, ali smo umesto trokrevetne sobe (2+1) dobili dvokrevetnu sobu u kojoj praktično nismo imali gde da spavamo. I sve bi manje-više bilo okej, snašli smo se, prvu noć sam spavao na dušeku za plažu, a idućeg dana od komšija sa sprata iznad uzeli smo neki dušek na naduvavanje. Naduvali smo ga sami, na taj način smo mislili da nekako preguramo situaciju u kojoj smo se našli", počinje svoju priču za Alo Nikola Đukić iz Zemuna.

Grčka
Grčkafoto: Profimedia

"Mi smo bili spremni da prihvatimo to rešenje, ali je vlasnik bio vrlo nervozan i bukvalno nas je isterao iz sobe, tvrdeći da smo na taj način oštetili njegovu imovinu! Primorani smo bili da tražimo drugi smeštaj i prenoćište smo našli u drugom mestu, u Nei Poriju, ali sve je to totalno rušilo koncept našeg letovanja. Ideja je bila da budemo u blizini porodice moje sestre i mog brata", kaže Nikola, i dodaje da su bili izloženi neprijatnostima, gruboj terminologiji vlasnika smeštaja.

"Sve ovo bih ja stavio na stranu, ali ja ne znam gde sutra spavam, a moje dete boluje od celijakije, glutenske bolesti, i ova situacija može da joj ugrozi zdravlje", ističe Nikola, i dodaje da je veoma revoltiran i da smatra da njegov slučaj otvara pitanja kakve su to agencije u Srbiji, ko tamo radi, ko odobrava njihov rad i pod kojim kriterijumima. Ne mogu da se ne zapitam da li agencije imaju svoje predstavnike i da li oni rešavaju ovakve probleme ili ne", kaže Nikola izvinjavajući se što je veoma besan zbog svega što im se dešava.

Uplatili su preko jedne agencije, a došli preko druge u Platamon.

Plaža
Plažafoto: Travel Pictures / Alamy / Alamy / Profimedia

"Mi smo zvali predstavnike agencije, rekli su nam javiće vam se neko kasnije, javiće se sutra, prekosutra... Reakcije agencije su zakasnele, kad su došli s idejom da u sobu donesu još jedan krevet koji tu objektivno ne može da stane, vlasnici su bili svime time revoltirani, to se sve slomilo na nama, odnosno na detetu koje je bolesno", kaže Nikola, i ističe da je zbog zdravstvenog stanja njegove ćerkice neophodno da imaju kuhinju, jer ona ne može tek tako da jede hranu kupljenu na ulici, restoranu, prodavnici... Oni su slali imejlove agenciji "Oktopod" preko koje su uplatili smeštaj, tražeći da se reši problem i da im se omogući da dobiju sobu koju su platili.

"Ta agencija ima svog subagenta, ali to valjda i nije bitno, mi ne treba da vodimo računa ko je s kim sklopio kakav ugovor, jer smo i dobili na papiru da smo uplatili sobu 2+1, a našli smo se u situaciji da nemamo gde da spavamo", ističe Nikola, s nadom da će im se letovanje ipak završiti koliko-toliko lepo.

Bonus video:

05:42

Isti PROIZVOD duplo VIŠA cena! Dejan Gavrilović: Grčka je OVAJ problem rešila SLEDEĆIM POTEZOM

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.