LETELE PESNICE NA POZNATOJ PLAŽI, TURISTI SE MAKLJALI KAO POMAHNITALI: Potukli se oko BIZARNE STVARI, opšti HAOS!
Krit, Foto: Printscreen/Youtube/HOLIDAY EXPERTS

PRAVI PARADJZ TURISTI!

LETELE PESNICE NA POZNATOJ PLAŽI, TURISTI SE MAKLJALI KAO POMAHNITALI: Potukli se oko BIZARNE STVARI, opšti HAOS!

Plaža u Grčkoj na kojoj se odvijao sukob bila je puna kupača u tom trenutku, te su ubrzo na licu mesta našla i policija koja je jedva razdvojila dvojicu muškaraca

Objavljeno:

Dva muškarca napravili su pravi haos na plaži, nakon što su posle verbalnog sukoba prešli na fizički zbog čega je morala da reaguje čak i policija koja je jedva razdvojila aktere.

Do fizičkog obračuna na plaži u Patri, došlo je nakon rasprave o tome ko je prvi zauszeo ležaljku, prenose grčki mediji. Naime, kako se navodi, svemu je prethodila bizarna rasprva o tome ko je prvi došao do ležaljke. Navodno prvi muškarac je spustio svoj peškir na ležaljku, nakon čega se uputio ka vodi.

Nedugo zatim, pojavio se i drugi muškarac koji je videvši praznu ležaljku na kojoj se nalazio samo peškir, isti zbacio na pesak, nakon čega je raširio svoj.

Pesnice sevale od prvog trenutka

Po izlasku iz mora, prvi muškarac je video nezvanog gosta na "svom mestu", te je prišao i pitao o čemu se radi, da bi svega koji sekund kasnije, krenula tuča koja je šokiral sve. Navodno, kako prenose grčki mediji, sve je krenulo nakon pitanja zbog čega je peškir slonjen sa ležaljke.

Plaža
foto: Profimedia

Plaža u Grčkoj na kojoj se odvijao sukob bila je puna kupača u tom trenutku, te su ubrzo na licu mesta našla i policija koja je jedva razdvojila dvojicu muškaraca. Prilikom intervencije, zahvljujući gužvi koja je nastupila, muškarac koji je preoteo ležaljku, pobegao je.

Za sada nije poznato ko su akteri incidenta na plaži u Patrasu, kao ni da li se radi o turistima ili lokalnim žiteljima.

Bonus video:

00:10

OSTRVO NA KOM SE NE NOSE MASKE! Sanja Marinković otputovala na luksuznu destinaciju, a zbog ovog joj svi ZAVIDE

(Espreso/Tempo24.njuz))


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.