SREMSKA MITROVICA: Pionirke i kadetkinje GŽOK “Srem” OSVOJILE PRVU LIGU SRBIJE
Sremska Mitrovica, Foto: Sremska Mitrovica živi

grad je ponosan

SREMSKA MITROVICA: Pionirke i kadetkinje GŽOK “Srem” OSVOJILE PRVU LIGU SRBIJE

“Ovo je za nas bio jedan sjajan turnir i isto takav uspeh i nadam se da će ih biti još puno”

Objavljeno:

Gradonačelnica Sremske Mitrovice, Svetlana Milovanović, je zajedno sa saradnicima ugostila u Gradskoj kući pionirke i kadetkinje Gradskog odbojkaškog kluba “Srem” povodom osvajanja Prve lige Srbije. Poznato je da je ovaj klub već godinama rasadnik odbojkaških talenata, a poslednja u nizu titula pokazuje da se taj trend nastavlja.

“Ovo je jedan od trenutaka kada je Grad ponosan na svoje sportiste, ovog puta je u pitanju Gradski ženski odbojkaški klub “Srem” koji dugi niz godina igra i više nego uspešno u Prvoj ligi Srbije. Produkt jednog studioznog i stručnog rada u klubu je sigurno to da smo dobili da GŽOK “Srem” bude prvak u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji. Plod ovakvog jednog uspeha uživamo svi u gradu, s obzirom da se radi o odbojci, jednom tako trofejnom sportu. Ovim devojčicama ostaje da u budućnosti vredno rade sa svojim trenerima, kako bi nastavile niz rezultata, zašto da ne i u seniorskoj konkurenciji. Neke od ovih devojčice su stekle status u pionirskoj i kadetskoj reprezentaciji, a neke su i na širem spisku odbojkaške reprezentacije”, izjavio je načelnik Gradske uprave za sport, Vasilj Ševo.

1 / 8 Foto: Sremska Mitrovica živi

Kako ocenjuje stručni štab kluba, iza njih je veliki red, rad i disciplina, a ispred njih godine posvećenosti i angažovanja kako bi se stiglo do još boljih rezultata: “Pre svega bih se u ime Kluba i trenera zahvalila na današnjem prijemu kod gradonačelnice i njenih saradnika. Ostvarili smo izuzetan uspeh, uzele smo duplu krunu ove godine, ove devojke su iza sebe ostavile jednu uspešnu sezonu. Pionirke i kadetkinje su devojke koje su navikle na red, rad i disciplinu i ove titule su rezultat toga. Sezona iza nas je bila duga i naporna, na kraju smo ostvarile uspeh uz sve povrede, uspone i padove. Jedino što imam da kažem za ove devojke su reči hvale, a naravno ispred njih je još mnogo godina rada, treninga i učenja, a mi kao klub i treneri smo tu da ih podržimo i usmeravamo ka uspesima i stvaramo igračice za Super Ligu”, kaže Katarina Čutović, pomoćni trener Kluba.

Igračice su zadovoljne uspehom, a kažu da je plan da i u sledećoj sezoni nastavi ovim tempom: “Želela bih da se zahvalim svojim igračicama i stručnom štabu, a isto tako i Gradu što je uvek uz nas. Svake godine vredno radimo, napredujemo i postižemo sve bolje uspehe. Ovo je za nas bio jedan sjajan turnir i isto takav uspeh i nadam se da će ih biti još puno”, dodala je Ana Mihajlović, kapitenka kadetske ekipe GŽOK “Srem”.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.