JEDNA PORUKA PREPLAŠILA VOZAČE, NIKO NE DODAJE GAS: Neviđen prizor u BEOGRADU, ovo se NE PAMTI
Saobraćajna policija, Foto: MUP

akcija mup-a

JEDNA PORUKA PREPLAŠILA VOZAČE, NIKO NE DODAJE GAS: Neviđen prizor u BEOGRADU, ovo se NE PAMTI

Iz MUP-a su ranije najavili veliku međunarodnu akciju za otkrivanje prekršaja koja će trajati do 23. aprila

Objavljeno:

Da li zbog ranije najave MUP-a, ili pak poruke koja danas kruži među Beograđanima, deluje kao da su se vozači iz glavnog grada prepali. Toliko da su "skinuli nogu sa gasa" da ne bi na kućne adrese dobili prekršajne prijave. Mnogi su svedočili tome da se po auto-putu "milelo" 80 na sat, ne brže.

Ako poruku možda niste dobili i ne znate o čemu se radi, u poruci se navodi da će sve kamere za merenje brzine na teritoriji Beograda biti uključene 24 sata. Nisu u pitanju radari, navodi se, već "stabilne" kamere.

"Poštovane kolege, večeras od 00.00h sve do sutra uveče do 00.00h na teritoriji grada Beograda biće uključene sve kamere za merenje brzine. Nulta tolerancija je ta 24h. Ako je ograničenje 50, a vi vozite 51h stići će čestitka. Znači nisu radari u pitanju već sve kamere koje su stabilne na teritoriji grada. Sportski pozdrav", navodi se u poruci.

Izvor poruke ostao je nepoznat.

Podsetimo, iz MUP-a su ranije najavili veliku međunarodnu akciju za otkrivanje prekršaja koja će trajati do 23. aprila. Kako su rekli, od danas kreće i "Speed Marathon" tokom kog će na svim najvažnijim putnim pravcima brzina meriti neprekidno 24 časa.

"Saobraćajna policija će svakoga dana angažovati sve raspoložive uređaje za merenje brzine kretanja - ručne radare, radare u sistemima video-nadzora i uređaje za merenje brzine u presretačima, dok će na auto-putevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila", naveli su iz MUP-a.

saobraćajna policija
foto: Emilija Jovanović

Sve i da nije u toku pojačana akcija policije, svakako apelujemo da poštujete ograničenja brzine, sve saobraćajne propise i da oprezno vozite, bilo da ste u Beogradu ili negde drugde.

02:20

Spektakularna akcija MUP i BIA

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.