VAŽNO ZA SVE VOZAČE: MUP najavio RIGOROZNE MERE za Uskrs, evo o ČEMU se RADI
Saobraćajna policija, Foto: MUP

obaveštenje

VAŽNO ZA SVE VOZAČE: MUP najavio RIGOROZNE MERE za Uskrs, evo o ČEMU se RADI

Saobraćajna policija je podsetila danas da je prošle godine tokom Uskrsa u saobraćajnim udesima poginulo šest, a povređena su 184 učesnika u saobraćaju

Objavljeno:

Od 13. do 16. aprila, za Uksrs, biće u Srbiji pojačana kontrola saobraćaja, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Saobraćajna policija je podsetila danas da je prošle godine tokom Uskrsa u saobraćajnim udesima poginulo šest, a povređena su 184 učesnika u saobraćaju.

Policija će sankcionisati vožnju pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, prekoračenje brzine, nepropisno preticanje, nekorišćenje sigurnosnog pojasa i nepropisno prevoženja dece.

Policija
Policijafoto: MUP

Pored toga, piše u saopštenju, od 17. do 23. aprila u 30 evropskih zemalja koje su članice Evropske mreže saobraćajnih policija (ROADPOL), biće međunarodna akcija otkrivanja prekršaja prekoračenja brzine.

U okviru ove akcije, u petak, 21. aprila, u Evropi realizovaće se „Spid maraton“ („Speed Marathon“), tokom kojeg će na svim najvažnijim putnim pravcima brzina biti merena neprekidno, 24 časa.

Bonus video:

03:07

MUP SRBIJE NA TIKTOKU, POPULARNOST UZ RIZIK? Evo šta kažu stručnjaci o nalogu naše policije na popularnoj društvenoj mreži

(Espreso/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.