SREMSKA MITROVICA: akcija uređenja dečjih igrališta se nastavlja - TRI NOVA IGRALIŠTA
Foto: Sremska Mitrovica živi

dobre vesti

SREMSKA MITROVICA: akcija uređenja dečjih igrališta se nastavlja - TRI NOVA IGRALIŠTA

Predsednik Skupštine grada Sremska Mitrovica, Vladimir Pavlović, je najavio prošle godine veliku akciju uređenja igrališta za decu

Objavljeno:

Grad Sremska Mitrovica ima plan da uredi i obnovi sva igrališta za decu u gradu i pripadajućim selima.

Sremska Mitrovica živi
foto: Sremska Mitrovica živi

Predsednik Skupštine grada Sremska Mitrovica, Vladimir Pavlović, je najavio prošle godine veliku akciju uređenja igrališta za decu. Sa lepim vremenom, ova akcija je nastavljena, u šta su se uključili građani, volonteri, ali i društveno odgovorne organizacije. Neka igrališta su uređena snagom i voljom građana i volontera, kada ove prostore uređuju u vidu malih radnih akcija uz druženje i neizostavni rezultat. Akcija uređenja je nastavljena i danas, pa su predstavljena tri nova igrališta, jedno u samom gradu i još po jedno u selima Radenković i Grgurevci.

Sremska Mitrovica živi
foto: Sremska Mitrovica živi

“Nastavlja se rekonstrukcija starih dečjih igrališta, ali i izgradnja novih dečjih igrališta. Evo nas ovde u naselju Marko Peričin Kamenjar, gde se nalazi ovo prelepo igralište koje je donirala kompanija “Axioma Plus”. Oni su prepoznali ono što Grad Sremska Mitrovica radi, to im se dopalo i odlučili su da daju svoj doprinos i hvala im na tome. Stanovnici naselja Kamenjar i deca naselja Kamenjar su im zahvalna. Pored ovog igrališta mi smo prethodne nedelje uradili dva nova igrališta, jedno u selu Radenković, jedno u selu Grgurevci. Nastavljamo dalje sa akcijom. Neka se pripremi naše, mačvansko selo, Noćaj”, izjavio je Vladimir Pavlović, predsednik gradske skupštine.

Sremska Mitrovica živi
foto: Sremska Mitrovica živi

Zahvaljujući velikodušnoj donaciji kompanije “Axioma Plus” najmlađi iz ovog stambenog naselja mogu da uživaju u potpunom novom igralištu. Takođe, sela Radenković u Mačvi i Grgurevci na Fruškoj gori su dobila nova dečja igrališta, što je velika pomoć Grada Sremska Mitrovica i lokalne Agencije za ruralni razvoj.

Sremska Mitrovica živi
foto: Sremska Mitrovica živi

“Iskoristio bih priliku da se zahvalim Gradu Sremska Mitrovica i Agenciji za ruralni razvoj, koji su evo omogućili da jedno novo igralište dođe u naše selo Radenković. Posebno mi je drago što Grad Sremska Mitrovica vodi računa o svakom naseljenom mestu. Ovo nije neka velika investicija, ali je značajna investicija za manja naseljena mesta, značajna investicija za našu školu i drago mi je što Grad vodi računa o svakoj školi, nevezano za broj učenika”, dodao je Uroš Veselinović, predsednik Saveta Mesne zajednice Radenković.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.