PAR IZ AMERIKE SPREMAO ĆEVAPE, A JEDNA STVAR BODE OČI SVIM BALKANCIMA: Ovo nikako nisu smeli da urade! (VIDEO)
Amerikanci jedu ćevape, Foto: Printscreen/TikTok/jibriandmiona

oni su svakako uživali u hranu

PAR IZ AMERIKE SPREMAO ĆEVAPE, A JEDNA STVAR BODE OČI SVIM BALKANCIMA: Ovo nikako nisu smeli da urade! (VIDEO)

Kada su ćevapi bili gotovi, snimio je svoju suprugu kako uživa u ćevapima kojima je dodala još i kajmak i ajvar

Objavljeno:

Simpatičan par iz Amerike, Miona i Jibri, na svom TikTok nalogu redovno objavljuju snimke u kojima degustiraju hranu iz različitih delova sveta te je ocenjuju.

Privukli su posebnu pažnju ljudi sa Balkana kada su prošlog meseca probali sarmu, ćevape, ajvar, kajmak i šopsku salatu. U videu su naglasili kako im se sviđa što je balkanska hrana „čista“, za razliku od brze hrane u Americi. Mioni se posebno svidela sarma kojoj je tada dala ocenu 12/10 jer je, kako kaže, neverovatno jelo. Paru su se dopali i ćevapi kojima su dali ocenu 10/10, ali najviše su bili oduševljeni šopskom salatom koju su opisali kao „neverovatnu“.

O tome koliko su samo bili oduševljeni hranom sa naših prostora, govori činjenica da su odlučili da neke od specijaliteta sami spreme kod kuće.

U videu je Jibri izvadio "polugotove" ćevape iz kese i iste stavio na pečenje u rernu, spremio je i lepinje, a za to vreme je čak i naseckao povrće i napravio šopsku salatu po domaćem receptu. Kada su ćevapi bili gotovi, snimio je svoju suprugu kako uživa u ćevapima kojima je dodala još i kajmak i ajvar.

Pogledajte u videu kako je to izgledalo:

Pratioci su im poručili da je hrana sa Balkana najukusnija, ali je dosta njih komentarisali činjenicu da je ogromna greška što su ćevape pekli u rerni umesto na grilu.

Bonus video: JELENA ĐOKOVIĆ SPREMA SRPSKE SPECIJALITETE

00:10

JELENA ĐOKOVIĆ SPREMA SRPSKE SPECIJALITETE: Pogledajte koja se to tradicionalna jela nalaze na meniju (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.