PRIPAŠĆE VAM MUKA KAD VIDITE KAKO AMERIKANCI SPREMAJU ĆEVAPE: Jedno nikako nije smeo da uradi! (VIDEO)
Ćevapi, Foto: Printscreen/TikTok/justus_reid

ćevapocid

PRIPAŠĆE VAM MUKA KAD VIDITE KAKO AMERIKANCI SPREMAJU ĆEVAPE: Jedno nikako nije smeo da uradi! (VIDEO)

Sve poštovaoce ovog kultnog jela upozoravamo da najprije duboko udahnu jer je mladi gospodin izveo 'ćevapocid'

Objavljeno: 15:37h

Justus Reid, simpatični mladi Amerikanac koji se još ranije istaknuo na TikToku obradama ovdašnjih muzičkih hitova, podelio je neki dan s 400 hiljada svojih pratioca kako u Sjedinjenim Američkim Državama pripremaju ćevape.

Sve poštovaOce ovog kultnoga jela upozoravamo da najprije duboko udahnu jer je mladi gospodin izveo 'ćevapocid', pa O svemu još izgovorio rečenicu zbog koje se ovde dižu ustanci, bune.

"Na Balkanu ćevape prave na nešto teži način, ali ovde u Americi mi ih pripremamo uz smrznuto meso, tanjir i papirnatu maramicu. Samo ih je potrebno gurnuti u mikrotalasnu pećnicu na dve minute i to je to", kazao je Reid, pa gledaOCIMA prikazao kako "autentično" izgledaju i začinio ih peršunom.

Amerikanac koji voli Balkan oduševio se štruklima, ali brzo se povela žestoka debata kad su za to čuli Slovenci

"Mmmm, baš me podsećaju na Hrvatsku, rodno mesto ćevapa!"

Naravno da je tom izjavom isprovocirao opšti haos u komentarima, da su se naši prijatelji iz Bosne i Hercegovine odmah reagovali, ali lako je moguće da je Reidu i bila namera malo "zatrolati" jer je nedavno boravio u Hrvatskoj i pritom upoznao to jelo popularno još od doba Osmanskog Carstva.

Bilo kako bilo, u jednom smo sigurni, a kaže da ćemo se lično držati lepinja, luka, ajvara,prženih krompirića... Odnosno, da ćevape nećemo tako skoro jesti uz palačinke i pripadajući slatkasti preliv.

(Espreso / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.