PAR IZ AMERIKE PROBAO SARMU, ĆEVAPE, AJVAR... A jednu SALATU su opisali kao NEVEROVATNU (VIDEO)
Hrana, Foto: Printscreen/TikTok/jibriandmiona

opala

PAR IZ AMERIKE PROBAO SARMU, ĆEVAPE, AJVAR... A jednu SALATU su opisali kao NEVEROVATNU (VIDEO)

Na početku videa istakli su kako im se sviđa što je balkanska hrana „čista“, za razliku od brze hrane u Americi

Objavljeno: 19:06h

Amerikanka Miona i njen dečko Jibri na TikToku objavljuju snimke u kojima isprobavaju hranu iz različitih delova sveta i govore kako im se sviđa. Na red je došla i hrana iz balkanskih zemalja. Miona i Jibri probali su sarmu, ćevape, ajvar, kajmak i šopsku salatu.

@jibriandmiona Are you guys hungry?! Do yourself a favor and try Balkan food!!! You will not regret it! #serbianfood #balkanfood #food ♬ Užicko Kolo - Velimir Živković - Velja

Na početku videa istakli su kako im se sviđa što je balkanska hrana „čista“, za razliku od brze hrane u Americi. Mioni se posebno svidela sarma kojoj je dala ocenu 12/10 jer je, kako kaže, neverovatno jelo. Paru su se dopali i ćevapi kojima su dali ocenu 10/10, ali najviše su bili oduševljeni šopskom salatom koju su opisali kao „neverovatnu“.

„Probajte balkansku hranu. Nije bitno da li je srpska, makedonska, bilo kakva. Svi imaju vrlo sličnu hranu, ali je jednostavno neverovatno koliko je ukusna“, zaključili su Miona i Jibri.

Pratioci su im u komentarima poručili da je „hrana na Balkanu zaista najukusnija“ i preporučili mladom paru da probaju i burek, Karađorđevu šniclu i štrudlu.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.