"POLNI ORGAN MI JE MRTVIJI OD MRTVOG MORA": Srbin u problemu, muškarci se složili da to svima pravi PROBLEM! (FOTO)
Intimni odnosi, Foto: Profimedia

au!

"POLNI ORGAN MI JE MRTVIJI OD MRTVOG MORA": Srbin u problemu, muškarci se složili da to svima pravi PROBLEM! (FOTO)

Usledio je niz komentara muškaraca i ako je suditi po njima, mnogi misle da intimni odnos ženama nije dobar u samom početku veze

Objavljeno:

Kažu da se strasti između partnera smanje nakon nekoliko godina, ali jedan muškarac ima problem sa novom devojkom. On je na Reditu otkrio da samozadovoljavanjem može da doživi vrhunac, ali sa njom nikako. Detaljno je objasnio da misli da se problem krije u njenom pozamašnom iskustvu, a muškarci iz Srbije su se ujedinili da reše njegov problem.

"Ovako, nemam problema da doživim erekciju i kasnije vrhunac, sam sa sobom. Ipak, sa novom devojkom nikako, polni organ mrtviji od Mrtvog mora. Osećam tremu, nervozu kad pokušamo da imamo odnos. Mislim da delom ima udela što je onda dosta iskusnija, imala je više partnera i probala sve i svašta, što meni nabija kompleks neadekvatnosti. Ako ste imali slična iskustva, kako ste prebrodili ovaj problem?", glasila je objava.

Usledio je niz komentara muškaraca i ako je suditi po njima, mnogi misle da intimni odnos ženama nije dobar u samom početku veze.

Intimni odnosi
foto: Printscreen/Reddit

"Malo bezobrazne priče pre nego što se nađete, a kad se nađete, samo se podsećaj da je od svih izabrala tebe i da se ti tu ne takmičiš ni sa kim, već samo hoćeš da ti bude lepo. Ako bude lepo i njoj, tim bolje. Čak i ako joj ne bude bilo lepo, imaćeš zasigurno još prilika, jer je ženama retko odnos u početku sa nekim dobar, obično je potrebno vreme".

"Popričaj otvoreno sa devojkom. Ne znam kakav je ona tip, ali meni u poslednje vreme najbolje prolazi ona parola, što na umu to na drumu. Doduše, nemoj biti kreten, pa da ispadne da se ona fuljala, a ti svetac čekao nju. Taman vidi kroz tu priču šta nju pali više nego inače i uvuci isto i za sebe. Pa sledeći put... Udri kako valja. Što se tiče oprobavanja svega i svačega, probaj, imaš devojku koja zna".

"Mozak bi trebalo da ti je u šimpanza fazi, gledaj, osećaj i razmišljaj o njenom telu. Ja bih voleo da imam četiri ruke da mogu sve da dodirnem šta mi padne na pamet. Koža, ruke, noge, grudi, vrat, lice, kosa, usne... Niko se nije rodio naučen, niti je pod moranje da muškarac mora da zna sve. Pričajte, družite se, slušajte muziku, dodirujte se i onda lagano".

"Prestani da gledaš filmove za odrasle. Ja kad sam prestao, nemam tih problema. Mnogo si gledao možda, pa si navukao anksioznost".

1 / 6 Foto: Hugo Felix / Panthermedia / Profimedia

"Koliko god žene danas delovale sa 'alfa independet woman' energijom, garantujem ti da će svakoj iole normalnoj i prosečnoj odnos biti na ko zna kom mestu prioriteta i kriterijuma za ozbiljnu zdravu vezu. Žene će se pre zalagati za odnos u kom su pažene i mažene, nego što će juriti savršenstvo od polnog organa. Moj ti je savet - što spontanije, to bolje. Zaboravi da ti je to krajnji cilj kada se vidite".

"Svaki muškarac je imao taj problem. Jednostavno si nervozan, želiš je impresionirati, stalo ti je i eto, ne možeš. Prvo bih prestao da gledam te filmove i prestao da se igram sam sa sobom, na nekoliko dana barem. Drugo, predigra, pogotovo ljubljenje, kad se izgubi onaj pritisak 'odmah odmah' i erekcija lako dođe. Nemoj da žuriš da se skineš i da ga staviš. Ostani u gaćama dok se mazite i uzbuđenje će samo doći".

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.