RHMZ IZDAO UPOZORENJE ZA NAREDNA 2 SATA: Spremite se NA OVO
Najava kiše, Foto: Stefan Stojanović

SAOPŠTENO JE

RHMZ IZDAO UPOZORENJE ZA NAREDNA 2 SATA: Spremite se NA OVO

Više padavina se sutra očekuje u Braničevskom i Pomoravskom okrugu

Objavljeno:

RHMZ najavljuje da će u naredna dva sata u Sremu, Banatu, Šumadiji i zapadnoj Srbiji biti mestimično sa kišom, slabog i umerenog intenziteta.

Kako dalje piše na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije, sutra oblačno u nižim predelima mestimično sa kišom i susnežicom, a u višim sa snegom uz manje povećanje visine snežnog pokrivača.

Više padavina se sutra očekuje u Braničevskom i Pomoravskom okrugu, dok će se sneg uveče intezivirati na jugu i jugozapadu Srbije uz istovremeno razvedravanje sa svera.

vetar, Kiša, Nevreme
foto: beta dragan gojić, beta Emil Vas

Do kraja prve dekade februara umereno do potpuno oblačno i hladnije, povremeno uglavnom sa slabim padavinama, osim u subotu, 4. februara.

- Tada se očekuje veća količina padavina uz umeren i jak, povremeno i olujni severozapadni vetar i to u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama. Sneg se mestimično očekuje tokom noći i u jutarnjim satima, dok će tokom dana u nižim predelima padati uglavnom kiša ili susnežica, u brdsko-planinskim predelima sneg, a za vikend, 4. i 5. februara, sneg se očekuje i u nižim predelima južne Srbije - javlja RHMZ.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.