PONOVO SE OGLASIO RUSKI PAR KOJI JE RAZBESNEO SRBE: U našoj zemlji su UBOLI PREMIJU na kojoj im MNOGI ZAVIDE! VIDEO
Ksenija, Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/SAILOR NOM

DA LI JE MOGUĆE?!

PONOVO SE OGLASIO RUSKI PAR KOJI JE RAZBESNEO SRBE: U našoj zemlji su UBOLI PREMIJU na kojoj im MNOGI ZAVIDE! VIDEO

Ruskinja Ksenija je polarizovala srpsku javnost izjavom u oktobru 2022. godine kada je rekla da njen narod ne oseća Srbe kao "braću". Sada u svom blogu otkriva gde i kako živi sa svojim mužem Vladislavom i njihovim sinom

Objavljeno:

Ksenija i Vladislav su mladi par iz Rusije koji je došao da živi u Srbiji zbog rata u Ukrajini i zbog objavljene mobilizacije krajem septembra 2022. godine.

Ksenija je polarizovala srpsku javnost svojim izjavama u oktobru 2022. godine kada je izjavila da "Rusi ne znaju ko su Srbi" i da "Srbiju ne smatraju bratskom državom".

Sada je ponovo dospela u žižu javnosti. Ona se sa svojim mužem Vladislavom preselila u Novi Sad, na periferiju grada, i tu živi već neko vreme. Na svom "jutjub" kanalu deli snimke svog života u Srbiji, pokazuje kako živi, šta voli da jede, kakvi su naši ljudi,... Sada je podelila snimak u kojem otkriva kuću u kojoj živi sa svojim mužem Vladislavom i njihovim sinom.

Pogledajte fotografije njene kuće u Novom Sadu:

1 / 7 Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/SAILOR NOM

Ona je tokom prethodne jeseni otkrila da je tražila stan u Beogradu tri meseca, ali da nije uspela da pronađe ništa pristupačno zbog drastičnog skoka cena nekretnina u srpskoj prestonici. U Novom Sadu se završila agonija njene familije, pronašli su kuću koju plaćaju svega 100 evra mesečno.

"Ima još mnogo toga da se uradi u ovoj kući, ali mislim da smo veoma sreći što smo je pronašli za 100 evra. Tu su naravno i struja, gas,... Svi znate šta se danas događa u svetu, ima mnogo izbeglica i ruskih imigranata koji odlaze u različite zemlje, posebno u Srbiju. Cene samo rastu. Sada je gotovo nemoguće da se iznajmi bilo šta u Beogradu za 300 evra. Mi ne živimo u Beogradu već u jednom malom mestu na sat vremena od Beograda", rekla je Ksenija.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.