OVO ĆE BITI JEDNA OD TOPLIJIH NOVOGODIŠNJIH NOĆI! Meteorolog Čubrilo kaže da snega neće biti BAŠ NIGDE!
Marko Čubrilo, Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK/MARKO ČUBRILO, Profimedia

VREMENSKA PROGNOZA ZA DOČEK

OVO ĆE BITI JEDNA OD TOPLIJIH NOVOGODIŠNJIH NOĆI! Meteorolog Čubrilo kaže da snega neće biti BAŠ NIGDE!

Najhladnije će biti na jugu po kotlinama gde će temperatura biti od 3 stepena

Objavljeno:

Meteorolog Marko Čubrilo je gostujući na TV Prva otkrio kakvo nas vreme očekuje u novogodišnjoj noći.

- Ova predstojeća noć biće jedna od toplih ako gledamo istorijske podatke. Nešto slično po vrućini bila je novogodišnja noć 1981. na 1982., i 2009. na 2010. s tim da će noćas biti slab vetar. Večeras oko 22 sata u Beogradu biće između 11 i 12 stepeni. Oko ponoći u Beogradu se očekuje 10 stepeni, u Vojvodini 6 do 7 stepeni. Najhladnije će biti na jugu po kotlinama gde će temperatura biti od 3 stepena. Posle ponoći do jutra se očekuju se magle po kotlinama. Čitavu noć će biti toplo. Sneg neće padati. Prva naznaka za padavine biće oko 4. januara, ali to će biti male padavine kiše - rekao je Čubrilo.

1 / 4 Foto: Dragana Udovičić

Ovo je prognoza RHMZ za naredne dane:

Nedelja: Ujutro po kotlinama i dolinama reka južne i jugozapadne Srbije mestimično magla, koja će se ponegde zadržati i tokom prepodneva. U ostalim predelima pretežno sunčano ili malo oblačno. Vetar slab, južnih pravaca. Jutarnja temperatura od -1 do 8 stepeni, a najviša od 11 do 18 stepeni. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200 m, verovatnoća 90%.

Ponedeljak: Ujutro po kotlinama i dolinama reka južne i jugozapadne Srbije mestimično magla, koja će se ponegde zadržati i tokom prepodneva. U ostalim predelima pretežno sunčano ili malo oblačno. Vetar slab, južnih pravaca. Jutarnja temperatura od -1 do 6 stepeni, a najviša od 11 do 18 stepeni. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200 m, verovatnoća 90%.

Utorak: Ujutro po kotlinama i dolinama južne i jugozapadne Srbije mestimično magla. U ostalim predelima pretežno sunčano ili malo oblačno. Vetar slab i umeren, južnih pravaca, posle podne i uveče u skretanju na severozapadni pravac i u pojačanju. Jutarnja temperatura od -1 do 7 stepeni, a najviša od 11 do 17 stepeni. Upozorenje: Uveče postepeno povećanje oblačnosti na severu ali će se zadržati suvo vreme. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200 m, verovatnoća 90%.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.