STIGAO MRAZ U SRBIJU, TEMPERATURE IDU ISPOD NULE: Od danas se vraća i KOŠAVA, a VIKEND donosi nešto drugačije VREME
Kiša, Foto: Espreso

vreme

STIGAO MRAZ U SRBIJU, TEMPERATURE IDU ISPOD NULE: Od danas se vraća i KOŠAVA, a VIKEND donosi nešto drugačije VREME

Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni, na planinama istočne Srbije i jak

Objavljeno: 07:54h

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, na istoku ponegde se očekuje slaba kiša u nižim predelima i sneg na planinama.

Ujutro i pre podne u većini krajeva biće maglovito, lokalno uz rosulju, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Jutarnja temperatura od minus dva do tri stepena Celzijusa, najviša dnevna od četiri do osam stepeni. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni, na planinama istočne Srbije i jak.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno, a ujutro i deo prepodneva maglovito. Jutarnja temperatura od minus jedan do dva stepena, najviša dnevna oko sedam stepeni. Vetar slab istočni i jugoistočni, od sredine dana umeren.

Vreme narednih dana:

U sredu oblačno sa slabom kišom povremeno, osim na severu Srbije gde će preovlađivati suvo vreme. Na planinama će padati slab sneg. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni, u košavskom području pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 3°C, a maksimalna od 4°C do 7°C. Uveče suvo. U četvrtak oblačno sa slabom kišom povremeno. U petak takođe oblačno, a padavine prestaju, a prestaje i jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju. U subotu i nedelju suvo uz manji porast temperature.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.