HLADNO JUTRO BEZ PADAVINA, DO 7 STEPENI: Ove nedelje nas očekuju prvi minusi, a ovakvo VREME nas čeka do VIKENDA!
Devojka, Foto: Beta

VREME U SRBIJI

HLADNO JUTRO BEZ PADAVINA, DO 7 STEPENI: Ove nedelje nas očekuju prvi minusi, a ovakvo VREME nas čeka do VIKENDA!


Danas će u Srbiji biti minimalna temperatura od -1°C do 3°C, a maksimalna od 3°C do 7°C.

Objavljeno: 09:14h

Srbija: U ponedeljak padavine odlaze ka jugoistoku i postepeno prestaju na jugu Srbije. U ostalim krajevima suvo. Vetar slab istočni i severoistočni, a u pomoravlju i podunavlju počinje da duva umeren jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 3°C, a maksimalna od 3°C do 7°C. Uveče suvo.

Beograd: U ponedeljak suvo uz promenljivu oblačnost. Počeće da duva umeren jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna oko 7°C. Uveče suvo.

Niš: U ponedeljak oblačno sa slabom kišom i susnežicom ujutru, a zatim prestanak padavina i suvo ostali deo dana. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 6°C. Uveče suvo.

Užički region: U ponedeljak suvo uz pretežno oblačno vreme. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 3°C, a maksimalna od 4°C do 6°C.

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

Vojvodina: U ponedeljak suvo uz promenljivu oblačnost. Počeće da duva slab do umeren jugoistočni vetar i krajem dana biće u pojačanju u južnom Banatu. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna od 6°C do 7°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U ponedeljak suvo uz promenljivu oblačnost. Počeće da duva slab jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 6°C. Uveče suvo.

Subotica: U ponedeljak suvo uz promenljivu oblačnost. Počeće da duva slab jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 6°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U utorak ujutru slab mraz i ponegde magla. Tokom dana suvo uz promenljivu oblačnost. Vetar slab istočni i severoistočni, a u pomoravlju i podunavlju umeren jugoistočni vetar, u južnom Bnatu pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od minus -2°C do 4°C, a maksimalna od 4°C do 8°C. Uveče suvo. U sredu suvo i četvrtak uz umeren do pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju.

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.